Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Omar Apollo – “Stayback”

Omar Apollo, een jonge Amerikaan met Mexicaanse roots, verwierf bekendheid met zijn eerste twee ep’s Stereo en Friends en werd door muziekblogs als Rolling Stone, Pitchfork en NME de hemel in geprezen. Eind vorig jaar werkte hij een eerste keer samen met producer Kenny Beats en Dominic Fike, waaruit het catchy “Hit Me Up” volgde. Die samenwerking beviel de heren blijkbaar zo goed dat Kenny en Omar weer samen in de studio kropen om ons begin april het poppy “Imagine U” voor te stellen. Hierna vond Omar het ook wel eens tijd om aan zijn debuutalbum te beginnen werken en daaruit stelt hij vandaag het eerste nummer “Stayback” voor.

Deze keer is het geen samenwerking geworden met Kenny Beats, waardoor het nummer veel minder poppy is dan vorige nummers. Het soulvolle, suave indienummer sluit eerder aan bij “Erase” en “Ugotme” van zijn eerste ep. Het gitaarspel, met enkele solo’s, komt centraal te staan en Omars laidback, soulvolle stem zweeft hier zo wat rond. Zelf noemt hij “Stayback” het nummer dat hij al heel zijn carrière wilde maken en wij zijn blij dat hij het uiteindelijk heeft kunnen maken. Zo is dit het perfecte nummer om je avond af te sluiten op je terras met een fris drankje in de hand.

FacebookInstagramTwitter

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Omar Apollo - "Highlight"

Heel lang geleden is het nog niet dat Omar Apollo zijn debuutalbum op ons afvuurde. In april deelde hij zijn eerste langspeler…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Omar Apollo - "Tamagotchi"

Omar Apollo’s debuutalbum komt steeds dichterbij. In de aanloop van de release heeft hij al behoorlijk wat goede singles afgeleverd, waaronder zijn…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Omar Apollo - "Killing Me"

De knapen die op het einde van de afgelopen decenniumwisseling doorbraken met melige en iets minder melige liefdesliederen, maken al een tijdje…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.