Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Omar Apollo – “Stayback”

Omar Apollo, een jonge Amerikaan met Mexicaanse roots, verwierf bekendheid met zijn eerste twee ep’s Stereo en Friends en werd door muziekblogs als Rolling Stone, Pitchfork en NME de hemel in geprezen. Eind vorig jaar werkte hij een eerste keer samen met producer Kenny Beats en Dominic Fike, waaruit het catchy “Hit Me Up” volgde. Die samenwerking beviel de heren blijkbaar zo goed dat Kenny en Omar weer samen in de studio kropen om ons begin april het poppy “Imagine U” voor te stellen. Hierna vond Omar het ook wel eens tijd om aan zijn debuutalbum te beginnen werken en daaruit stelt hij vandaag het eerste nummer “Stayback” voor.

Deze keer is het geen samenwerking geworden met Kenny Beats, waardoor het nummer veel minder poppy is dan vorige nummers. Het soulvolle, suave indienummer sluit eerder aan bij “Erase” en “Ugotme” van zijn eerste ep. Het gitaarspel, met enkele solo’s, komt centraal te staan en Omars laidback, soulvolle stem zweeft hier zo wat rond. Zelf noemt hij “Stayback” het nummer dat hij al heel zijn carrière wilde maken en wij zijn blij dat hij het uiteindelijk heeft kunnen maken. Zo is dit het perfecte nummer om je avond af te sluiten op je terras met een fris drankje in de hand.

FacebookInstagramTwitter

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

ROLE MODEL - our little angel (★★★): Voorzichtige stap richting een debuutalbum

Tucker Pillsbury, ook wel bekend als ROLE MODEL, is een artiest die we zeker in de gaten moeten houden. De 23-jarige zanger…
AlbumsRecensies

Omar Apollo - Apolonio (★★★½): Emotioneel dagboek

Omar Apolonio Velasco, beter bekend als Omar Apollo, verwelkomt zijn eerste langspeler. Voor de titel, Apolonio, is hij het niet erg ver…
AlbumsRecensies

Joji - Nectar (★★★★): Een vocaal hoogtepunt

Een YouTuber die een carrièreswitch maakt naar muzikant, we zien het wel vaker. Ook de Japanse zanger George Kusunoki Miller, beter bekend…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.