Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Omar Apollo & Dominic Fike – “Hit Me Up”

Omar Apollo en Dominic Fike zijn twee jonge, beloftevolle Amerikaanse artiesten die zich gestaag een weg naar de top van de muziekwereld werken. Omar werkte voor zijn vorige nummer “Frío”, dat nog geen week geleden uitkwam, samen met producer Kenny Beats. En laat dat nu net de man zijn die ook de hit “Phone Numbers” van Dominic producete.

Omar liet ooit weten dat het album Ego Death van The Internet een kantelpunt was in zijn muzikale carrière en nadat we “Hit Me Up” hoorden, kunnen we dat zeker begrijpen. Het nummer begint met een heerlijk groovy baslijn, waarna Omar en Dominic elkaar mooi aanvullen. Net als op “Phone Numbers” krijgen we ook weer een stukje rap te horen uit Doms mond. Kenny Beats staat in de hiphopscène gekend voor zijn beats, maar hier levert hij een heel funky nummertje af, dat live makkelijk op instrumenten gespeeld kan worden. “Hit Me Up” zal beide zangers zeker geen windeieren leggen, want het heeft alles in zich om een hit te worden.

Omar Apollo: Facebook / Instagram

Dominic Fike: Facebook / Instagram

5 november 2019

About Author

Joren Van der Plas


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief