Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Omar Apollo – “Imagine U”

Omar Apollo stelt het steeds beter. De Amerikaan met Mexicaanse roots was vorig jaar voor velen nog een nobele onbekende, maar ondertussen zie je zijn naam steeds vaker passeren. Recent was hij nog terug te vinden op de ep van Still Woozy, maar het is toch vooral met zijn solomateriaal dat hij onder de aandacht komt. Zijn eerste project Stereo heeft inmiddels de kaap van de tachtig miljoen streams op Spotify bereikt en met Dominic Fike bracht hij recent nog het nummer “Hit Me Up” uit. Op “Imagine U” horen wij hem nog eens in zijn eentje.

Er schijnt een echte vriendschap te zijn ontstaan tussen Omar Apollo en Kenny Bears, want ook voor “Imagine U” trokken ze weer samen de studio in. “Imagine U” is iets meer poppy dan we van hem gewend zijn, maar het heeft toch nog een hoekje af waardoor het toch weer mooi in zijn oeuvre past. De gitaarloop is de rode draad van “Imagine U” en geeft samen met de vintage synthgeluiden het nummer een nostalgische eighties feel. Omar Apollo blijft duidelijk niet stilstaan met zijn nieuw werk!

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

10 april 2020

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief