FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Best Kept Secret strikt o.a. Paolo Nutini, St. Vincent en Vince Staples!

© CPU – Freya Goossens

En daar is Best Kept Secret eindelijk weer met een hoop nieuwe namen. Maar liefst zeventwintig worden er vandaag aan de line-up toegevoegd, die van vrijdag 7 juni tot en met zondag 9 juni het mooie weer komen maken in de Beekse Bergen. Aan het idyllische strand wordt het nog een tikkeltje fijner vertoeven dankzij de komst van de Schotse indieheld Paolo Nutinidie voor het eerst naar Hilvarenbeek komt afgezakt als headliner. Iets lager op het schavot treffen we ook nieuw op de poster: St. Vincent, de Amerikaanse rapper en nieuwbakken acteur Vince Staples, de Amsterdamse psychedelische rock van Altin Gün en de Amerikaanse popster Omar Apollo.

Wie van al die grote namen niets moet weten en liever op (her)ontdekkingstocht gaat, krijgt ook waar voor z’n geld. In alfabetische volgorde zijn dat: Alice Phoebe Lou, Bambii, billy woods, Black Rave CultureBlck Mamba, Cashu, Cherry GlazerrDeijuvhs, Droom DitFaux Real, Grace CummingsJockstrap, KI/KI, Porcelain IdRatboys, Royel Otis, Sofia Kourtesis, Sprints, The Amazons, The Mary Wallopers, TJADE en Upchuck. Divers en toch best toegankelijk, deze lading namen past in elk geval goed in de lijn van het publiek dat het festival hoopt aan te spreken. Eerder waren ook al onder meer Disclosure, Justice, PJ Harvey, Parcels, Mula B, Slowdive en Viagra Boys aangekondigd. De poster van Best Kept Secret begint zich te vullen, maar de organisatie heeft ongetwijfeld nog een aantal meer geheimen te verklappen in de komende weken en maanden.

Voorlopig kan je alleen weekendtickets kopen. De dagindeling wordt later bekendgemaakt. Alle info en ticketinformatie vind je op de website.

2027 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Altin Gün - "Kirik Cam" & "Vallahi Yok"

Altin Gün is een Turks-Nederlandse band die eigen nummers maakt en ook hedendaagse covers brengt van Turkse traditionele liederen. Enkele maanden geleden…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single St. Vincent - "Flea" (feat. Dave Grohl)

Ooit speelde ze gitaar bij Sufjan Stevens, maar we kennen St. Vincent vooral als heerlijk eigenzinnige artieste. Haar muziek ging de afgelopen…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single St. Vincent - "Broken Man"

Je hebt artiesten die gewoon hun ding doen, en je hebt er die er altijd een kunstzinnig randje aan proberen toe te…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.