Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Fortress – “Need Your Love”

De liefde van Hanne Torfs voor de synthesizer reikt verder dan School Is Cool, want ook in haar eigen band keert dat instrument zeker en vast terug. Fortress is een elektropopband met leden uit zowel België als Nederland. Het trio zit momenteel slechts een aantal singles ver in hun carrière, maar intussen zijn ze bezig aan hun eerste ep. Laat ons dus hopen dat we hen snel live aan de slag kunnen zien, want als op die ep hetzelfde niveau bereikt wordt als op voorgaande singles zoals “Endless Roads” en “Darkside“, wordt die eerste verzameling nummers meteen een mooie.

Het nieuwe “Need Your Love” gaat over twee mensen die er niet in slagen om met elkaar te leven, maar ook niet zonder elkaar. Het bijna tragische liefdesverhaal gaat gepaard met een catchy refrein dat snel blijft hangen. Het geluid van de frisse synths gaat goed samen met de dromerige stem van Hanne Torfs. De zomervakantie is ondertussen over de helft, maar dit nummer bevat alles om toch nog een zomerhit te worden.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

5 augustus 2020

About Author

Robbe Rooms Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief