Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Eartheater – “How to Fight”

We spitsen onze oren telkens we nieuwe muziek van Eartheater zien verschijnen. Haar recentste mixtape Trinity laat nog steeds een diepe indruk op ons achter en maakt nog eens pijnlijk duidelijk dat het bijzonder onterecht is dat Eartheater voor velen nog een onbekende naam is. Niet alleen muzikaal blinkt de performanceartieste uit, want ook haar imposante videoclips zijn de moeite. Hoog tijd dus dat iedereen wakker wordt en deze artiest een groter platform geeft.

Uit haar vorige single “Below the Clavicle” konden we al een koerswissel vaststellen, want de elektronische beats zijn ook op “How to Fight” zo goed als verdwenen. Wat wel blijft, is de bezwerende melodie en de betoverende vocale productie die je vrijwel meteen bij het nekvel grijpt. Onze bewondering voor de Amerikaanse multi-instrumentaliste is dankzij het memorabele “How to Fight” alleen nog maar gegroeid en doet vermoeden dat haar nieuwe album opnieuw een absolute must listen wordt.

Haar langverwachte vierde album Phoenix: Flames Are Dew upon My Skin komt op 2 oktober uit.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

5 augustus 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief