Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Lolahol – “Lock&Key”

Haar moeder is voor velen de ‘queen of pop’ en Lolahol is vastberaden om in de voetsporen van haar moeder te treden. Madonna’s dochter Lourdes Leon waagt na heel wat teasen eindelijk haar debuut als zangeres en verzamelde heel wat spraakmakende artiesten als Eartheater om met haar eerste single meteen een statement te maken. In de plaats van hapklare radiopop, krijgen we een intrigerende hyperpoptrack die met zijn dromerige elementen de toon zet voor een mooie carrière.

“Lock&Key” is ontstaan tijdens een sessie met Eartheater, wat je meteen ook hoort in de productie van het nummer. Buitenaardse geluiden treffen op energieke zanglijnen en vormen een spannend geheel waarna we enkel kunnen concluderen dat Lolahol de eerste horde met gemak neemt. Niets aan het nummer is voor de hand liggend en toch voelt het ook niet te vreemd aan. “Lock&Key” is een futuristische popparel die in het heden perfect kan werken als we ons baseren op het succes van acts als PinkPantheress en COUCOU CHLOE. Madonna’s dochter mag dan nog wel ver van de legendenstatus van haar moeder zijn, maar lijkt zich van druk niets aan te trekken op haar etherische eerste worp.

Instagram 

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1758 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Skrillex, PinkPantheress & Trippie Redd - "Way Back"

2023 staat nog maar in zijn kinderschoenen, maar het belooft nu al een topjaar te worden voor Skrillex. Sonny Moore hintte namelijk…
2022FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2022

Het jaareinde komt nu echt wel in zicht, maar wij zijn nog lang niet klaar met onze eindejaarslijstjes. Nu we alle albums…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single PinkPantheress - "Take me home"

PinkPantheress heeft een bijzonder productief jaar gehad. De Britse groeide het afgelopen jaar uit van een TikTok-sensatie tot een van de interessantste…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.