Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Ela Minus – “megapunk”

De Columbiaanse Gabriela Jimeno is een ster in wording. Onder de naam Ela Minus combineert ze elektronische muziek met haar eigen stem. Deze minimalistische spoken word electronic kennen we van bijvoorbeeld Marie Davidson, al hebben de liedjes van Ela Minus meer een kop en een staart. Ook horen we in de verte de invloed van Little Dragon, waardoor Jimeno zich graag laat inspireren.

Op “megapunk” trekt Ela Minus de lijn voort die ze begon met “they told us it was hard, but they were wrong”. Het resultaat is een verslavende luistertrip met een staccato synthesizer en een opzwepende beat. Wel missen we de geweldige climax van haar vorige single. Hoewel dit nummer vorig jaar is geschreven, is de tekst zeer actueel: ‘You’re choosing to lead us apart, but against all odds, you still won’t make us stop.’

Komt Ela Minus binnenkort met een ep of album? Dat is voor nu nog onbekend. Wat wel zeker is, is dat ze volgend jaar op het festival Best Kept Secret te zien is. Ga dat zien!

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

31 juli 2020

About Author

Tim Kraaijvanger


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief