FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Left of the Dial houdt coronaproof editie, vult line-up aan met o.a. The Cool Greenhouse, The Lounge Society en Pink Room

Left of the Dial is op alles voorbereid om hun editie van dit jaar op 16 en 17 oktober te laten doorgaan. Het festival bereidt dit jaar twee versies voor: een versie volgens de huidige regels op 1,5 meter afstand in de Maassilo, en voor als de huidge maatregelen versoepeld worden een versie in het centrum van Rotterdam, de oorspronkelijke locatie. De afstandsversie van van het festival is inmiddels helemaal uitverkocht.

Worden vandaag aan de line-up van het festival toegevoegd: een heuse portie fijne (post-)punk namen, namelijk Bongloard (NL), The Cool Greenhouse (UK), Euroboy (NL), Goose King 3000 (NL), Langkamer (UK), moa moa (UK), Muck Spreader (UK), Pink Room (BE), Talk Show (UK), The Lounge Society (UK), TRAWLERS (UK)  en Ultraflex (NO/IS). Een heel diverse line-up met alleen maar beloftevolle namen, zoveel is zeker! Deze bands vervoegen de al eerder aangekondigde BDRMM (UK), DAMEFRISØR (UK), Deveron (NL), Eyesore & The Jinx (UK), Fruit Tones (UK), Home Counties (UK), Italia 90 (UK), Joe & The Shitboys (FO), John (Times Two) (UK), Juniore (FR), The Klittens (NL), Krush Puppies (UK), Legss (UK), Michelle Blades (MX), Robbie & Mona (UK), Souki (UK), UGLY (UK) en VLURE (UK). Het festival belooft binnenkort nog tien extra namen los te laten.

Heb je spijt dat je geen ticket kon bemachtigen? Geen probleem! Left of the Dial vraagt iedereen die geen ticket heeft kunnen bemachtigen en dit jaar wel naar een muziekfestival zou willen gaan, te mailen naar waitlist@leftofthedial.nl. Mochten de coronaregels versoepelen in september, verplaatst het festival zich weer naar het centrum van Rotterdam, en krijgt iedereen op de lijst (op volgorde van aanmelding) de kans om alsnog een ticket te kopen. Meer info vind je op hun Facebookpagina of website.

 

2931 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Iceage – “The Holding Hand”

De Denen van postpunkband Iceage brengen met “The Holding Hand” hun eerste single onder het label Mexican Summer. Na Beyondless, de voorlopig…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Skegss - "Valhalla"

Skegss zegent ons opnieuw met verse muziek, deze keer met een Scandinavische titel. De single “Valhalla” is de vierde in een reeks…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Fuckfuckfuck - "Bad Habits"

Nederlanders zijn extravert, open en hebben vaak oog voor het commerciële. Wij Belgen zijn door de band wat braver en denken dat…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.