Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Giant Rooks – “Misinterpretations”

Giant Rooks is geen onbekende naam meer in het Europese indierocklandschap. De vijfkoppige Duitse band bracht reeds drie stuk voor stuk steengoede eps uit en in augustus 2020 mogen we hun debuutalbum Rookery verwachten. “Misinterpretations” is de vierde single die we als voorsmaakje op dit album voorgeschoteld krijgen en opnieuw stelt Giant Rooks niet teleur.

Na het laid-back “What I Know Is All Quicksand”, het radiovriendelijke (lees: wat commerciëlere) “Watershed” en het catchy “Heat Up”, krijgen we nu een iets minder rechttoe rechtaan indierocknummer te horen. “Misinterpretations” klinkt wat ingetogener, maar heeft tegelijk toch een intensiteit die we nog niet vaak hoorden in een Giant Rooks-nummer. Hoewel alle bandleden zich nog maar in het begin van hun twintiger jaren bevinden, tonen ze zich met “Misinterpretations” in staat om een zeer volwassen sound neer te zetten.

Rookery komt uit op 28 augustus en Giant Rooks zal op een vooralsnog onbekende datum (om een ons allen welbekende reden) in Ancienne Belgique staan om hun debuutalbum voor te stellen. Iets om naar uit te kijken, lijkt ons.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

24 juli 2020

About Author

Louise Thesin I don't care if Monday's blue, Tuesday's grey and Wednesday too. Thursday, I don't care about you. It's Friday, mijn Spotify Release Radar is geüpdatet!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief