Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jaden – “Cabin Fever”

De voorbije weken kwam de familie Smith uitgebreid in de media aan bod omtrent het huwelijk tussen Will en Jada. Nu kan de focus eindelijk verschuiven van dat heikel onderwerp naar hun jongste zoon Jaden, net 22, die nieuwe muziek uitbrengt. De dagen van “Never Say Never” zijn al lang voorbij en het is intussen gewoon ongegrond om te beweren dat Jaden Smith slechts ‘het zoontje van’ is. Jaden heeft doorheen de jaren al vier albums uitgebracht waarvan SYRE (2017) en antagonist ERYS (2019) de twee fenomenale hoogtepunten zijn. Die twee alter ego’s reflecteren respectievelijk Jadens rustige, gevoelige kant en zijn meer duistere, harde kant. Met “Cabin Fever” laat Jaden duidelijk weer Syre aan het woord.

Jaden gaat er prat op meer dan een muzikant te zijn. Hij houdt zich eveneens bezig met film, mode en filantropie. De zelfverklaarde feminist mengt in zijn muziek genres als hiphop, alternative, rock en indie en zo kan je er honderd procent zeker van zijn dat er geen artiest klinkt als Jaden Smith. Al deze elementen zijn terug te vinden op “Cabin Fever”, maar het rappen heeft plaatsgemaakt voor zingen. Op een vrolijke gitaarbeat die doet denken aan Post Malones “Circles” contempleert Jaden over de zomer die hij wil spenderen met iemand die hij mist. Hij voelt zich opgesloten binnen (herkenbaar?) en wil gewoon naar het strand. Herkenbaar!

“Cabin Fever” verscheen als verrassing aangezien Jaden al enkele weken de release van zijn veganistische sneakers, in samenwerking met New Balance, aan het teasen is. Die verschijnen morgen op de markt.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

273 posts

About author
Ik vond geluk in een roze donut.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jaden - "Summer"

In augustus 2020 bracht Jaden zijn album CTV3: Cool Tape Vol. 3 uit, dat trouwens dienst deed als de laatste schakel van…
Nieuwe singles

Nieuwe single Babe Rainbow - "Your Imagination" (feat. Jaden)

Op het eerste gezicht lijken een Australische psychfolkband en een 22-jarige hiphop-artiest uit Hollywood een onmogelijke combinatie. Toch is dit één van…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single MNNQNS x Unschooling - "CABIN FEVER"

Je hebt je misschien wel altijd al afgevraagd hoe je in hemelsnaam MNNQNS moest uitspreken. Wel, het antwoord is ‘Mannequins’. Voila, weeral…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.