Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single BLOXX – “Off My Mind”

Het debuutalbum van Bloxx komt alsmaar dichterbij en met vijf singles reeds uit, kunnen we al een idee vormen van hoe dat zal klinken. Lie Out Loud verschijnt op 28 augustus en daaruit konden we al de titeltrack, “Coming Up Short”, “Go Out With You” en “Thinking About Yourself” horen. Alle vier waren het zeer fijne poprock liedjes met een aanstekelijk refrein die aantoonden dat BLOXX perfect weet waar ze mee bezig zijn. “Off My Mind” zet dat nog maar eens kracht bij; het is een geweldig catchy deuntje geworden.

In een goeie drie minuten worden we vergezeld van aanstekelijke gitaren en vooral een positief sfeertje. Het begint tamelijk rustig met enkel de zangeres die je van je stoel probeert te krijgen, maar eens we bij het meezingbare refrein zijn beland, is het hek van de dam. Je krijgt zin om fleurige kleren aan te doen en vrolijk in het rond te huppelen. “Off My Mind” lijkt simpel in elkaar gestoken, maar uiteindelijk is het gewoon een sterk popnummertje geworden. Zo bouwt het nummer op het eind sterk op tot een strakke climax. Ook de clip die het nummer vergezelt is helemaal doordacht, met de bandleden die in een coronabestendige ruimte zitten.

Facebook / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

3699 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single BLOXX - "Television Promises"

Het is misschien niet erg eerbiedig om te zeggen, maar we hebben de hoop op een echt grote doorbraak voor BLOXX eigenlijk…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Whitney - SPARK (★★★★): Vernieuwend en toch vertrouwd

De afgelopen weken stuurde Whitney reeds vijf nummers van hun toekomende album SPARK de wijde wereld in. We konden in die nummers…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single You Me At Six - “No Future? Yeah Right” (feat. Rou Reynolds)

Het vijftal You Me At Six draait al meer dan een decennium mee als vaste waarde in de Britse poprock, maar lijkt…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.