Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single BLOXX – “Thinking About Yourself”

BLOXX is helemaal terug van weggeweest. Enkele jaren geleden kroonden we de Britse band nog tot een van onze Grote Beren Van Morgen, maar het verwachte succes bleef jammer genoeg uit. Daar komt vanaf dit jaar eindelijk verandering in, want deze zomer komt de band met hun langverwachte debuutplaat naar buiten. Samen met dat album is het ook de bedoeling dat de Britten hun populariteit uitbreiden tot buiten de grenzen van hun thuisland. Aan de vorige singles “Lie Out Loud” en “Coming Up Short” te horen, moet dat in elk geval geen probleem zijn. Het nieuwe “Thinking About Yourself” sluit zich daar naadloos bij aan.

Het nummer is wel het traagste dat we al hoorden van de band. Dat betekent daarom niet dat het een saai lied is. Integendeel, we krijgen BLOXX van een heel andere kant te zien. Er komen nog altijd wel gitaren en drums aan te pas, maar het draait vandaag vooral om de stem van Ophella. In de refreinen haalt ze een paar keer uit, waardoor die al snel blijven hangen. De Britten klinken op hun nieuwste worp misschien wat gestroomlijnder dan anders, maar dat toont de veelzijdigheid van de band aan. We zijn in elk geval benieuwd naar wat dat zal geven op Lie Out Loud.

Lie Out Loud ligt vanaf 14 augustus in de rekken.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

29 mei 2020

About Author

Lucas Palmans


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief