Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Andreas – “In Your Garden”

Mart Poom maakte in de jaren ’90 en ’00 furore in Engeland als doelman van onder meer Derby County en Sunderland, later werd hij nog doelmannentrainer bij Arsenal en het Estse nationale voetbalelftal. Zijn zoon Andreas is ondertussen zestien jaar jong en zoekt zijn geluk in een compleet andere branche, zo blijkt. Na enkele samenwerkingen met gevestigde namen uit de Baltische staat kwam hij vorig jaar al met “Fake Love”, deze zomer waagt hij een nieuwe kans met “In Your Garden”.

De videoclip werd opgenomen in het pittoreske Palmse, midden in het Nationaal Park Lahemaa. Een prachtig decor waarin Andreas Poom rondloopt en in zijn song “In Your Garden” soms bijna even letterlijk doet wat hij zingt: “Piano Man” van Billy Joel revisited zo u wil. Maar het jonkie doet wel meer dan gewoon het gras afrijden. Met zijn zeer rustige vertelstem weet hij hier en daar wel een aantal snaren te raken, het nummer heeft een aantal hoekjes die het boeiend genoeg houden om te spreken van een beloftevol nummer van een dito artiest.

Facebook / Instagram

 

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lenna X Tanel Padar – “Uues Valguses”

In navolging van Andreas Poom vorige week brengen we u ook deze week een pareltje uit Estland, want wat krijg je anders…
Vragen van "Den Beir"

Vragen van "Den Beir": Wildpicketts

WILDPICKETTS is an indie alternative funk group based on Long Island, New York. The group was founded by singer, songwriter, and lead…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.