Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lenna X Tanel Padar – “Uues Valguses”

In navolging van Andreas Poom vorige week brengen we u ook deze week een pareltje uit Estland, want wat krijg je anders als je twee rasartiesten samen brengt? Tanel Padar zou je nog kunnen kennen van het Songfestival 2001, dat hij samen met Dave Benton won met het funky “Everybody”. Lenna Kuurmaa van haar kant verwierf de nodige naam en faam in Duitstalig Europa, Oost-Europa, Japan en Chili als zangeres van de girlsband Vanilla Ninja – ook zij waagden ooit met “Cool Vibes” namens Zwitserland hun kans op het songfestival.

Estse artiesten staan erom bekend heel vaak met elkaar samen te werken, Kuurmaa en Padar deden het in het verleden als eens met veel succes. Ook “Uues Valguses” (letterlijk vertaald “In een nieuw licht”) heeft alle potentie om minstens in Estland een grote hit te worden. Het combineert de rauwheid van Tanel Padar met de engelenstem van Lenna Kuurmaa, die zoals vaker als honing het ultieme bindmiddel is van een heel zoetjesaan zomernummer. De taal kan een barrière zijn, maar bekijk het eens in een nieuw licht? Muziek draait om gevoel en dat gevoel zit meer dan goed bij “Uues Valguses.”

Tanel Padar: Facebook / Instagram
Lenna Kuurmaa: Spotify / Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Andreas – “In Your Garden”

Mart Poom maakte in de jaren ’90 en ’00 furore in Engeland als doelman van onder meer Derby County en Sunderland, later…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.