Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Kali Claire – “Seen Me Like This”

Zonder dat je het misschien wist, heeft Kali Claire al een nummer geschreven dat je wellicht wekenlang op repeat hebt gezet. De jonge Britse zangeres schreef mee aan het debuutalbum van de Britse popster Mabel en mocht vervolgens ook mee op de uitverkochte tour van de “Don’t Call Me Up”-zangeres. De ambitie om zelf door te breken heeft Claire absoluut en de liedjes gelukkig ook.

Het is moeilijk om binnen R&B-pop nog verrassend uit de hoek te komen en zo is de nieuwe single “Seen Me Like This” zeker ook niet vernieuwend. Toch hangt er een leuk sfeertje rond de track die zeemzoet en sensueel je oren binnendringt. In tegenstelling tot heel wat gelijkaardige acts, kiest Kali Claire ervoor om vooral gitaren en drums in te zetten en laat ze elektronische beats slechts in de achtergrond een rol spelen. We gaan nog veel van deze zangeres horen!

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1205 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Clean Bandit & Mabel- "Tick Tock" (feat. 24kGoldn)

Terwijl momenteel vooral disco- en funk-geïnspireerde nummers onze hitlijsten domineren, blijft de Britse groep Clean Bandit vasthouden aan hun succesformule die hen…
InstagramLiveRecensies

Mabel @ Botanique (Orangerie): Op eigen voeten

Een bijna ongelofelijke 21 weken stond Mabel met haar doorbraaksingle “Don’t Call Me Up” in de top tien van de Vlaamse Ultratop….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Mabel - "Boyfriend"

De Britse zangeres Mabel heeft er een spectaculair jaar op zitten, want naast de release van haar debuutalbum High Expectations stond ze…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.