Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Mabel – “Vitamines”

© CPU – Larissa Zenner

Afgelopen jaar had Mabel geen nieuwe muziek in de aanbieding, maar nu lijkt er wel een nieuwe plaat aan te komen. Eerder dit jaar kwam de artieste al met “Zero” naar buiten, waarvoor ze samenwerkte met Black Sherif. Nu volgt er met “Vitamines” een nieuw solonummer en het is ook al geweten dat er een nieuwe single met Shygirl aan zit te komen. De dochter van Neneh Cherry en Cameron McVey (producer bij onder meer Massive Attack en Portishead) bracht tot op heden twee langspelers uit en wist met onder meer “Don’t Call Me Up” al een mooie hit te scoren.

In tegenstelling tot het zeer poppy “Don’t Call Me Up” gaat Mabel op “Vitamines” de r&b-kant uit. Het nieuwe nummer voelt heel vibey en chill aan, en gaat door de ‘sha-lalala’ op de achtergrond nog wat zomerser aanvoelen. Mabel gaat niet voluit tijdens “Vitamines” en had er wat meer dynamiek in kunnen leggen, maar doordat het zo relaxed aanvoelt, ontstaat er net een zeer veilige sfeer waarin we ons meteen thuis voelen. Zolang de zon zich achter regenwolken blijft verschuilen, is deze nieuwe van Mabel het zonnetje waar wij onze vitamine D bij gaan halen.

Facebook / Instagram / X / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1220 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
AlbumsRecensies

Mabel - About Last Night... (★★★): Glas halfvol

“Don’t Call Me Up”. Met die eigenwijze leuze scoorde de Britse Mabel McVey in 2019 een ongelofelijke hit en meteen ook een…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Mabel - "Take It Home"

De Brits-Zweedse Mabel McVey heeft het lange tijd binnen de muzikale grenzen van de UK moeten doen. Ze duwde vervolgens haar r&b-invloeden…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Clean Bandit & Mabel- "Tick Tock" (feat. 24kGoldn)

Terwijl momenteel vooral disco- en funk-geïnspireerde nummers onze hitlijsten domineren, blijft de Britse groep Clean Bandit vasthouden aan hun succesformule die hen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.