Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Naaz – “Mute Love”

© Koos Groenendijk

Met Naaz loopt er in Nederland een nieuwe popster in wording rond.  Zo heel lang is de zangeres nog niet bezig, maar ze mag al een hoop straffe zaken op haar palmares schrijven. Zo mag ze Bono van U2 al tot haar fans rekenen, mocht ze al openen voor Arcade Fire en verzorgde ze het voorprogramma van Melanie Martinez tijdens haar Europese tour. Dat is niet niks! Zeker als je weet dat ze met Bits of Naaz en the beautiful struggle nog maar twee ep’s op haar naam heeft staan. Die laatste zag zelfs nog niet zo gek lang geleden het levenslicht, maar Naaz is niet stil blijven zitten. Er wordt gefluisterd dat er binnenkort een album zit aan te komen. Dat zou ons niet verbazen, gezien al die stukjes nieuwe muziek op haar Instagram-pagina. Vandaag lijkt het startschot van een nieuwe hoofdstuk, in de vorm van “Mute Love”.

Op haar nieuwste worp horen we alweer een Naaz die erop vooruit is gegaan. “Mute Love” begint redelijk rustig en emotioneel met een piano, maar bloeit al snel open. Er komen wat zachte elektronische elementjes bij kijken, maar het is vooral de zangeres zelf die de show steelt. Ze haalt in de refreinen verschroeiend uit met haar stem en toont dat ze veel in haar mars heeft. Doorheen het nummer zorgen de backings dan nog eens voor een euforische touch. Naaz’ nieuwste single bevat melancholie zoals pakweg Lana Del Rey, maar heeft toch net dat tikkeltje power dat zo belangrijk is voor haar nummers. Ook tekstueel legt de zangeres haar ziel weer op tafel, waardoor “Mute Love” alles bevat om de volgende grote stap in Naaz’ carrière te worden.

Naaz staat op 1 oktober met Mayra Andrade en Marina Satti & Fonés in de Botanique.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2069 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
2023Featured albumsFeaturesInstagramUitgelicht

De 10 beste Nederlandse albums van 2023

Dat er in de Benelux afgelopen jaargang veel kwaliteitsmuziek uitkwam, konden we al lezen in de twintig beste albums van Belgische bodem….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Naaz - "UPROOT"

Na een doorstart ziet het er tegenwoordig naar uit dat Naaz richting een grotere doorbraak toewerkt. De Nederlandse met Koerdische roots evolueerde…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Naaz - "BARANA"

Nadat ze jarenlang als veelbelovend werd bestempeld, zit de grote doorbraak van Naaz er nu echt wel aan te komen. De Nederlandse…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.