Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Iliona – “J’ai du mal”

Wij van Dansende Beren houden ervan om beginnende Belgische artiesten een podium te geven; zeker in tijden van het coronavirus. We gebruiken zo nu en dan al eens profetische woorden, maar dat Iliona een grote naam in de Belgische muziekindustrie wordt, lijkt slechts een kwestie van tijd. De jongedame verzorgde al de productie van Ana Diaz, nog zo’n Brussels talent, maar met “J’ai du mal” brengt ze nu voor het eerst een eigen single uit in het Frans. Fans van Angèle: opgelet, want jullie zullen ongetwijfeld als een blok vallen voor Iliona.

“J’ai du mal” begint met een piano en de breekbare stem van de jongedame, maar komt pas op gang wanneer de laidback beat erbij komt. Die breekbaarheid verandert al snel in volle overtuiging, want Iliona toont op haar debuutsingle meteen wat ze in huis heeft. Ook van de piano wordt op verschillende manieren gebruik gemaakt. Als het niet is om ons in een zweem van mysterie te brengen, dan is het om het tempo hoog te houden. “J’ai du mal” vertelt een verhaal over liefde, haat, angst en nog zoveel meer. Iliona zou dus zomaar eens de opvolgster van Angèle kunnen worden, want met haar debuutsingle heeft ze al meteen een bommetje gedropt.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

27 maart 2020

About Author

Lucas Palmans


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief