banner

Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Iliona – “Ratrappe-moi”

Dat België barst van het muzikaal talent, is een understatement, maar toen we een maand geleden de Brusselse Iliona tegenkwamen, wisten we al bijna zeker dat we met een nieuw prijsbeest te maken hadden. Na het horen van haar debuutsingle “J’ai du mal” waren we helemaal verkocht, en we waren niet de enigen zo blijkt. Het nummer heeft op iets meer dan een maand tijd al bijna 35.000 streams verzameld, en zo werden onze vermoedens nog maar eens bevestigd. Het is natuurlijk allemaal nog redelijk vroeg voor profetische woorden, maar het lijkt slechts een kwestie van tijd voor we Iliona op de grote podia zullen zien – als dat allemaal weer mag natuurlijk. We winden er dan ook geen doekjes om, dat we een klein vreugdesprongetje maakten toen we hoorden dat er met “Rattrape-moi” al een opvolger klaarstond, en ook die klinkt zeer smakelijk.

Wie opnieuw een pianoballade verwachtte, is eraan voor de moeite. Gelukkig is het niet zo dat die piano helemaal is verdwenen op “Rattrape-moi”, want Iliona toont wat ze nog allemaal in haar mars heeft. Rond de piano hangt opnieuw een waas van mysterie, maar deze keer is het de r&b-achtige beat die de hoofdrol speelt. De jonge zangeres klinkt zwoel en mysterieus, maar wisselt dat in de refreinen af met een dromerig, zeemzoet stemgeluid. Tegen het einde van het nummer worden er nog heel wat effecten tegen Iliona’s stem aangegooid, waardoor er geen ontkomen meer is aan de wazige sfeer waar we ons in vertoeven. “Ratrappe-moi” is een belangrijk nummer voor de jongedame, en we snappen vast en zeker waarom, want we worden nog maar wat meer overtuigd van haar kunnen. De nieuwste single van Iliona vliegt in elk geval onze playlist in en zal er niet snel uit verdwijnen.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1059 posts

About author
't is oke.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
FeaturesInstagramUitgelicht

De Belgische Grote Beren Van Morgen 2021: Een terugblik

We hebben elke dag weer het genoegen om nieuwe artiesten en nummers te ontdekken. Sommige acts laten zelfs zo’n diepe indruk op…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Iliona - "Si tu m'aimes demain"

Het lijkt alweer een hele tijd geleden dat we kennis maakten met Iliona. De Brusselse zangeres kwam vaak terug in talloze eindejaarslijstjes…
AlbumsRecensies

Iliona - Tristesse (★★★½): Wondermooie tranen

Je weet het of je weet het niet, maar ook onze lezers ontsnapten aan het einde van 2020 niet aan talloze eindejaarslijstjes….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.