Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Saweetie – “Pretty Bitch Freestyle”

Op 2 juli was Saweetie de birthday bish en we zullen het geweten hebben. De Amerikaanse Diamonté Harper werd 26 – of 27, dat is niet helemaal duidelijk – en daarom trakteerde ze haar fans op een nieuwe single. “Pretty Bitch Freestyle” heet het met diamanten overladen resultaat, wat helemaal in lijn ligt met haar imago als een ‘pretty bitch’. Daarmee zegt Saweetie niet dat ze een teef is, integendeel. BITCH staat voor niets anders dan ‘Boss, Independant, Though, CEO, Hyphy’.

“Pretty Bitch Freestyle” kan in een woord worden samengevat: sassy. Om er meer woorden aan vuil te maken: “Pretty Bitch Freestyle” is het hoogtepunt van sass. Met een extreem arrogant stemgeluid laat Saweetie duidelijk merken hoe vol ze is van zichzelf. ‘Our daddies caught cases, we got our diplomas / I been through it all, I can’t take shit from no one’ rapt Saweetie vol overtuiging, om de track af te sluiten met een fenomenale ‘Pretty face, no waist, first place/ I’d be a billionaire if I sold my sex tape’. Het nummer doet wat denken aan de nieuwste single van Doja Cat, “UNISEX FREESTYLE“, ware het niet dat Saweetie er zowel qua inhoud als imago met kop en schouders bovenuit steekt. Ze merkt het zelfs zelf op: ‘Kitty pretty, so I call the cat Doja / Yo pussy stink ’cause you always drink soda’.

Met “Pretty Bitch Freestyle” komen we gevaarlijk dicht bij de release van Saweeties derde album Pretty Bitch Music deze zomer, maar een concrete datum is nog niet bekend.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

147 posts

About author
Ik vond geluk in een roze donut.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Saweetie - "Best Friend" (feat. Doja Cat)

De Amerikaanse rappers Saweetie en Doja Cat zijn in het echte leven boezemvriendinnen, dus een samenwerking als deze zat er vroeg of…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Saweetie - "Tap In"

Laten we van meet af aan duidelijk zijn: zo’n sweetie is Saweetie helemaal niet. Diamonté Harper uit Californië windt er nu al twee albums…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.