Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Wiktoria – “ME”

Zet je schrap voor je wekelijkse dosis Scandinavische pop. Ook dit keer hebben we een straffe, veelbelovende zangeres in de aanbieding, die furore maakt onder de naam Wiktoria. De Zweedse is 23 lentes jong en brengt sinds enkele jaren singles uit aan de lopende band. In haar thuisland nam ze al deel aan verschillende zangwedstrijden en tv-shows waarin ze altijd tot in de laatste rondes geraakte. Daarnaast is ze ook nog eens de woordvoerder voor het Eurosongfestival voor haar land. Zelf nam ze nog niet deel, maar wat niet is kan nog komen. Het nieuwe “ME” blijft in elk geval lekker hangen en zou zomaar eens het begin van een wereldwijde doorbraak kunnen zijn.

In tegenstelling tot haar grootste hits, die vooral ingetogen zijn, bloeit Wiktoria helemaal open op “ME”. Een catchy, jazzy piano zet meteen de toon als Wiktoria de temperatuur meteen de hoogte in laat gaan. Alles is wat elektronisch bewerkt, wat zorgt voor een lekker vrolijk effectje. ‘I only got time for me’, bijt de zangeres van zich af. Op die manier zou ze ook nog eens een rolmodel voor heel wat jonge vrouwelijke fans kunnen zijn. De refreinen blijven daardoor ook nog eens hangen, zodat Wiktoria nog dagenlang door je hoofd spookt. Het zou ons daarom niet verbazen als “ME” voor een doorbraak kan zorgen.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1405 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single 5 Seconds of Summer - "Me Myself & I"

Amper twee weken geleden zaten Luke, Michael, Calum en Ashton de show van hun leven te geven in het Brusselse Paleis 12….
LiveRecensies

Voodoo Village 2021: Occult bevrijdingsfeest

Met een jaar vertraging daalden tienduizend danceliefhebbers af naar het ‘s Gravenkasteel in Humbeek. Ze verzamelden er voor Voodoo Village: al zes…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Taylor Swift ft. Brendon Urie - "ME!"

Taylor Swift heeft geen introductie nodig. Ze is de enige vrouw die twee keer de Grammy voor album van het jaar won,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.