Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Maisie Peters – “Sad Girl Summer”

Maisie Hannah Peters gaat ondertussen al een aantal jaartjes mee in de scène en maakte daarin een gestage opgang van YouTubesterretje naar een radiovriendelijke zangeres met een fanbasis in heel Europa. Toch gaat de Engelse nu pas haar eerste zomer als twintiger in, een zomer die haar dankzij het coronavirus ook niet naar de Botanique zal brengen. Toch is Peters niet van plan om er een trieste zomer van te maken, want met “Sad Girl Summer” brengt ze na “Daydreams” en “The List” alweer haar derde single van 2020 uit.

Als we het puur commercieel bekijken, heeft “Sad Girl Summer” in vergelijking met de voorgangers of grootste hit tot op heden “Worst of You” iets minder vaart of toegankelijkheid in huis, maar aan singer-songwriterkwaliteiten heeft het jonge veulen zeker niet ingeboet. De song is bovendien naar eigen zeggen gemaakt met mensen die Peters echt graag ziet. Melancholie loert dan tussen de emopop om de hoek, maar de boodschap is duidelijk: niemand danst deze zomer op zijn eentje. Daar toosten we op.

Instagram / Facebook / Twitter

1 juli 2020

About Author

Aernout Van Lindt


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief