Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Maisie Peters – “Daydreams”

Ook de Britse zangeres Maisie Peters kan niet op haar langverwacht Europese tour vertrekken door het coronavirus en ziet haar grote plannen in het water vallen. De jonge zangeres was nochtans al goed op weg om eindelijk door te breken en had heel wat uitverkochte shows, waaronder ook één in de Botanique, in haar agenda staan. Nu ze genoodzaakt thuis moet blijven, werkt ze verder aan haar debuutalbum waarop de nieuwe single eventueel ook terug te vinden zal zijn.

“Daydreams” is een single die waarmaakt wat de titel al doet vermoeden. We krijgen een dromerig singer-songwriter popnummer dat niet bijster origineel is, maar toch door leuke accentjes en details radiovriendelijk en interessant wordt. De nog steeds jonge Peters wordt niet voor niets de jonge Taylor Swift genoemd, want op vlak van tekst en songwriting komt dit toch in de buurt van waar haar grote idool ooit begon.

Maisie Peters staat op 5 november in het voorprogramma van Niall Horan in de Lotto Arena. Tickets zijn reeds te koop.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

27 maart 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief