Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Gus Dapperton – “Post Humorous”

DIY zit al een tijdje terug in de lift bij jonge muzikanten en daar zit ook Gus Dapperton voor iets tussen. De ondertussen drieëntwintigjarige New Yorker begon heel onschuldig met het maken van muziek in zijn slaapkamer, maar al snel zag hij zijn fanbase stelselmatig groeien. Met het nummer “I’m Just Snacking” brak Gus Dapperton in 2017 uiteindelijk finaal door en inspireerde hiermee een nieuwe garde jonge muzikanten. Vorig jaar loste Gus Dapperton zijn debuutplaat Where Polly People Go to Read, maar de meeste zullen Gus wellicht kennen van de hit “Supalonely” samen met BENEE. Op zijn nieuwe single “Post Humorous” doet hij het weer op zijn eentje en dat met klasse!

Het lijkt erop Gus Dapperton op zijn nieuwe plaat Orca wat meer de indierock-richting zal uitrekken en dat zonder het charmante DIY-karakter te verliezen. “Post Humorous” begint nog heel dromerig met een analoge synth, maar al snel komt er vaart in het nummer doordat andere instrumenten invallen en bouwt het nummer op naar het eerste refrein. Met een charisma van hier tot in Tokyo pakt Gus Dapperton ons helemaal in en hier en daar durft hij zelfs eens wat vocaal uithalen, waardoor we kennis mogen maken met zijn wat ruwere stemgeluid. “Post Humorous” heeft een drive waardoor het nooit gaat vervelen en we helemaal mee zijn.

Gus Dapperton’s nieuwe album Orca verschijnt op 18 september.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1812 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Gus Dapperton - "Don't Let Me Down" (feat. BENEE)

Toen het coronavirus net uitbrak in het voorjaar van 2020, vonden velen van ons een remedie tegen verveling op TikTok. Als je…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Gus Dapperton - "Horizons"

Het is ondertussen alweer drie jaar geleden dat Gus Dapperton voor het laatst een nieuw album uitbracht. In 2020 verscheen het plezante Orca,…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Anna of the North - Crazy Life (★★★): Elf toffe popsongs

Het is niet meer dan logisch dat een artiest in zijn of haar thuisland net dat tikkeltje populairder is dan buiten de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.