FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

King Gizzard & the Lizard Wizard bevestigt zichzelf voor Best Kept Secret 2021!

© CPU – Cédric Depraetere

Normaal gezien draaide onze festivalzomer vandaag al op volle toeren. Om de gekende redenen is dat nu jammer genoeg niet zo, maar dat weerhoudt heel wat festivals en bands er niet van om hun plannen voor volgend jaar al uit te werken. In België blijven we nog wat op onze honger zitten, maar in Nederland laten ze er geen gras over groeien. Enkele weken geleden had in de Beekse Bergen Best Kept Secret plaats moeten vinden. Om het verlies van deze editie minder pijnlijk te maken, besloot de organisatie toen al om heel wat namen opnieuw bekend te maken. Toen ontdekten we al dat we headliners als The Strokes en Massive Attack terug zouden zien, maar kregen we met Jamie xx ook al een nieuwe naam voor 2021.

Daar blijft het niet bij, want ook King Gizzard & the Lizard Wizard zal volgend jaar als nieuwe naam op de affiche van Best Kept Secret staan. Dat heeft de band zonet bevestigd via haar website. Dat de Australiërs dus volgende zomer terug in Europa touren, maakt ons maar al te gelukkig. Op welke dag we de mannen precies aan het werk zullen zien, blijft nog af te wachten, maar dat ze er zullen staan is honderd procent zeker. Wij kunnen alvast niet meer wachten!

In België stond King Gizzard & the Lizard Wizard op Dour. Het is nog onduidelijk of we de mannen ook daar terug zullen zien. De kansen lijken in elk geval te stijgen met alweer een derde Europese festivalshow in 2021.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single King Gizzard & The Lizard Wizard - "If Not Now, Then When?"

Als er één band is die van geen ophouden weet, laat het dan King Gizzard & The Lizard Wizard zijn. De band…
AlbumsRecensies

King Gizzard & The Lizard Wizard - K.G. (★★★★): Vliegende microtonale fruitmand

Het lijkt een koortsdroom uit een ver verleden, maar het is nog maar van vorig jaar geleden dat King Gizzard & The…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single King Gizzard & the Lizard Wizard - "Automation"

Psychedelische rockgoden King Gizzard & The Lizard Wizard zijn weer terug! Ongeveer twee maanden geleden kwam de band met het jammere nieuws…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.