FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Best Kept Secret lost groot deel line-up voor 2021 met o.a. Jamie xx, Massive Attack en Fontaines D.C.!

© Chris Stessens

Normaal gezien zouden de Beekse Bergen dit weekend weer het walhalla van de alternatieve muziekliefhebbers worden in de lage landen. Best Kept Secret had namelijk weer een kraaknette line-up uitgewerkt, maar vandaag meldt het festival goed nieuws. Nadat eerder The Strokes en The National al opnieuw bevestigd konden worden, lost het Nederlandse festival vandaag zeventig namen van zijn line-up. Opvallend aan de line-up is alvast dat Jamie XX als nieuwe naam meteen bevestigd wordt. Opvallende namen die nog niet opnieuw bevestigd zijn, zijn onder meer Maggie Rogers, Weyes Blood, Park Hye Jin, Beach Bunny, Easy Life, Sheer Mag en Amyl & The Sniffers

Op vrijdag 11 juni verwelkomt het festival naast The National ook BadBadNotGood, Dope Lemon, Metronomy, Octavian, Black Lips, OM, Tinariwen, Tropical Fuck Storm, 100 Gecs, DJ Fett Burger, DJ Python, Ela Minus, Eve Owen, FAKA, FAUZIA, Giant Rooks, JFDR, Mina & Bryte, Pip Blom, Roi Perez, Soccer Mommy, Squid, Surfbort, Violet, Waltzburg en YIN YIN.

Op zaterdag 12 juni zijn naast The Strokes ook Catfish and The Bottleman, DJ Shadow, Fontaines D.C., Jarvis Cocker presents JARV IS…, Girl Band, Rolling Blackouts Coastal Fever, Sampa The Great, Barker, COUCOU Chloe, DJ Assault, Girl Ray, Marika Hackman, Marine Satti & Fonés, Meetsystem, Minimal Violence, Otim Alpha, Pottery, S10, Simo Cell, S10 en The Homesick van de partij.

De slotdag bestaat dan weer uit afsluiters Massive Attack, Belle & Sebastian, DIIV, Mura Masa, The Avalanches, black midi, KOKOKO!, Yellow Days, Angel Bat Dawid, Automatic, Black Country, New Road, Courtney Marie Andrews, Donna Missal, GHUM, Irreversible Entaglements, Jessica Pratt, Los Bitchos, MICH, The Milk Cartons en WIES.

Hiermee is een groot deel van de line up gewoon overgenomen naar volgend jaar, maar er is nog voldoende ruimte voor nog wat extra namen.

Morgen start de ticketverkoop van Best Kept Secret om 13u.

1574 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Rock Werchter 2022 (Festivaldag 3): Het rijk der tieneridolen

Op de derde dag van Rock Werchter stonden pop en elektronische muziek centraal. Met headliners Imagine Dragons en Twenty One Pilots had…
InstagramLiveRecensies

Rock Werchter 2022 (Festivaldag 1): Uitgeregend, maar niet uitgeteld

Het gras van de Werchterse weide was twee zomers lang groener dan ooit, maar gisteren mocht ze eindelijk weer overrompeld worden door…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Mura Masa - "hollaback bitch" (feat. Shygirl & Channel Tres)

Het was alweer even geleden, maar Mura Masa is tegenwoordig weer helemaal terug van weggeweest. De Britse multi-instrumentalist maakte dat de afgelopen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.