Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Remi Wolf – “Disco Wolf”

Sinds zeven jaar woont de Amerikaanse Remi Wolf in Los Angeles om daar te studeren aan USC’s Thornton School of Music, maar ook buiten de schooluren houdt ze zich bezig met muziek. Sinds vorig jaar bracht ze regelmatig een nieuw nummer uit en die vallen bij velen in de smaak. De popmuziek met een twist werd al miljoenen keren beluisterd op Spotify en dat vooraleer de muzikante nog maar een album heeft uitgebracht. Onlangs bracht ze “Photo ID” uit, maar vandaag is het tijd voor disco en wolven.

“Disco Wolf” mag dan geen disconummer zijn, het bevat wel een funky vibe en heeft een catchy refrein. Menig luisteraar zal snel zitten grooven op Wolfs nieuwste creatie. Bovendien bouwt het nummer op naar een climax die haast onweerstaanbaar is en ons meteen katapulteert naar een mooie zomerse avond. Als Remi Wolf al wat bekender zou zijn, had dit nummer een zomerhitje kunnen worden op de iets alternatievere radiozenders.

Facebook

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

29 mei 2020

About Author

Robbe Rooms Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief