banner

Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Remi Wolf – “Photo ID”

Ben je op zoek naar opkomende popartiesten met een hoek af? Dan ben je bij Remi Wolf bij het juiste adres. De Amerikaanse verhuisde zeven jaar geleden naar Los Angeles om er aan de gerenommeerde USC’s Thornton School of Music te gaan studeren. Met succes zo blijkt, want Remi Wolf is een van de meest veelbelovende namen in de popindustrie. Met maandelijks meer dan een miljoen luisteraars op Spotify doet ze het na amper een jaar al uitzonderlijk goed en tekende ze recent nog bij Universal Music. Met “Photo ID” levert ze nu een kleurrijk plaatje af, waarin ze haar liefde voor Hall & Oates en Talking Heads kwijt kon.

Een nummer maken over het maken van pasfoto’s voor een rijbewijs, we komen het om eerlijk te zijn niet alle dagen tegen. Voor Remi Wolf bood deze spannende gebeurtenis desondanks genoeg inspiratie om er een luchtig funk-popnummer over te maken. Maar niet alleen met haar humoristische kant scoort de nieuwkomer op “Photo ID” punten. Haar zachte stem en funky productie matchen heerlijk met elkaar en geven ons goesting om, net als in de videoclip, een aantal zotte dansmoves te placeren. Op het einde wordt het nog eens wat gekker met een erg coole instrumentale outro. De passende afsluiter voor het nieuwe knotsgekke pareltje van Remi Wolf!

Facebook

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

1453 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

Remi Wolf - Juno (★★★★): Muzikale zonnestraaltjes

Nog voor Remi Wolf veelvuldig het etiket van ‘veelbelovend artiest’ op haar voorhoofd geplakt kreeg, kon je haar aan het werk zien…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Remi Wolf - "Guerrilla" & "Sexy Villain"

Remi Wolf houden we ondertussen al een tijdje in het oog, want de Amerikaanse blijft ons aangenaam verrassen. Ze heeft intussen al…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Remi Wolf - "Quiet On Set" & "Grumpy Old Man"

Als je één naam uit de popmuziek in de gaten moet houden, is het wel die van Remi Wolf. De jonge Amerikaanse…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.