Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Holly Humberstone – “Overkill”

Sinds een jaartje heeft het Verenigd Koninkrijk een nieuwe wereldster in wording in de rangen. Dit keer draagt ze de naam Holly Humberstone. Met slechts één nummer mocht ze al aantreden op het prestigieuze Glastonbury. Iets dat niet onopgemerkt voorbij ging, zo bleek. Niemand minder dan Lewis Capaldi werd fan en nam de jongedame als gevolg mee op zijn Europese arenatour. Ook daar wist de Britse indruk op ons te maken met haar vrolijke, poppy gitaarnummers. We werden dan ook finaal over de streep getrokken toen enkele maanden geleden “Falling Asleep at the Wheel” op ons werd afgevuurd. Het nummer zit sindsdien in ons hoofd, maar zal weldra worden afgelost door het splinternieuwe “Overkill”.

Ten gevolge van alle hectische gebeurtenissen de afgelopen weken moesten we nog wat geduld oefenen, maar nu is het nummer eindelijk uit. Doordat “Overkill” nog maar haar derde nummer is, is haar evolutie nog duidelijk hoorbaar. Haar nieuwste exemplaar zet in elk geval de lichtere, poppy lijn voort. Een elektrische gitaar en drum creëren een chill tempo, terwijl de stem van de jonge zangeres ze als een zacht dekentje omarmt. Doorheen het nummer komen er wat elektronische effectjes bij kijken, die op hun beurt dan weer voor een extra dromerige touch zorgen. “Overkill” werd zo’n late night nummer, dat perfect klinkt met wat regen op de achtergrond. Opnieuw een bijzonder sterke song van Holly Humberstone, waarbij het woordje ‘overkill’ ironisch genoeg nooit van toepassing zal zijn.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

785 posts

About author
't is oke.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Holly Humberstone - "Haunted House"

Iets langer dan een jaar geleden bracht Holly Humberstone haar eerste single uit, en we zijn haast geneigd te zeggen dat de…
FeaturesInstagram

De Grote Beren van Morgen 2021: Holly Humberstone & Charles

Zoals elk jaar hopen we ook in 2021 weer heel wat wonderlijke parels te ontdekken die ons in de ban houden met…
2020FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2020

In 2020 kwamen er meer singles uit dan ooit tevoren, en dat is vooral te danken aan de crisis die dit jaar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.