Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Holly Humberstone – “Falling Asleep At The Wheel”

Bon Iver, Phoebe Bridges, HAIM, Damien Rice… het zijn enkele artiesten waardoor nieuwkomer Holly Humberstone zich liet inspireren. Ze bracht slechts eerder dit jaar een eerste single uit, maar dat weerhield Lewis Capaldi er niet van om deze twintigjarige al mee te nemen op tournee. Humberstone hield samen met Capaldi halt in Vorst Nationaal en sukkelde daar met een kapotte gitaar. Met een werkende gitaar en piano wist Holly al een mooie livereputatie op te bouwen en stond ze zelf al op Glastonbury. Dat voor ze nog maar iets officieel had uitgebracht.

“Falling Asleep At The Wheel” gaat wat sneller dan debuutsingle “Deep End” en zal zo meer luisteraars overtuigen. Hoewel het nummer zeker en vast iets poppy heeft, is het verre van een klassieke popsong. Hoe verder het nummer zich evolueert, hoe moeilijker het wordt om stil te blijven zitten. Tussen dat subtiel dansen door blijven we toch genieten van Holly Humberstone haar warme stem. Humberstone zal dit jaar niet opnieuw te zien zijn op Glastonbury, maar hou deze zangeres toch maar in het oog!

FacebookInstagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

661 posts

About author
Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Holly Humberstone - "Haunted House"

Iets langer dan een jaar geleden bracht Holly Humberstone haar eerste single uit, en we zijn haast geneigd te zeggen dat de…
FeaturesInstagram

De Grote Beren van Morgen 2021: Holly Humberstone & Charles

Zoals elk jaar hopen we ook in 2021 weer heel wat wonderlijke parels te ontdekken die ons in de ban houden met…
2020FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2020

In 2020 kwamen er meer singles uit dan ooit tevoren, en dat is vooral te danken aan de crisis die dit jaar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.