Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Videopremière: Nieuwe single Yong Yello – “Cirkels”

Als producer was Yong Yello al een tijdje succesvol bezig door samen te werken met bijvoorbeeld Noémie Wolfs en Glints, maar als solo artiest maakte hij pas dit jaar zijn debuut. Als finalist van De Nieuwe Lichting profileerde hij zich met zijn debuutsingle “Als Ge Slaapt” en loste hij dus een eerste gesmaakte single van zijn aankomende debuutplaat. Het nog datum- en titelloze album komt dit najaar uit, en zijn tweede single staat daar uiteraard ook op. Het visuele aspect ontdek je hier als eerste.

We gaan niet te veel rond de pot of cirkel draaien, want “Cirkels” is gewoon een heerlijke hiphop track geworden die al vanaf de eerste toon blijft hangen. Met de hulp van o.a. een saxofoon en een trombone krijgen de jazz-invloeden nog een stukje meer glans en kan Staelens zijn herkenbare stem als belangrijkste instrument in de strijd gooien. De sterke tekst en muzikale omkadering maken van “Cirkels” in ieder geval een potentiële kandidaat voor de zomerhit van 2020 en ook de bijhorende videoclip valt in de smaak.

Facebook / Instagram

Ontdekt nog meer muziek op onze Spotify.

1857 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Glints @ De Roma: Thuismatch van jewelste

Nadat zijn echt grote doorbraak in 2020 nog werd gekortwiekt door de alom bekende pandemie, is het deze keer Glints wel gelukt….
FeaturesInterviewsUitgelicht

Interview Glints: 'Wat mij aantrekt in muziek, is de opportuniteit om jezelf heruit te vinden'

Glints is on a roll. Nadat Jan Maarschalk Lemmens vorige zomer op Rock Werchter 2022 het publiek terug deed kennismaken met zijn…
InstagramLiveRecensies

Crammerock 2022 (Festivaldag 1): Festivalzomer in schoonheid afsluiten

Terwijl de festivalzomer stilletjes aan op zijn einde loopt, is er naar jaarlijkse traditie nog Crammerock. Het festival is ieder jaar wel…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.