Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Videopremière: Nieuwe single Yong Yello – “Cirkels”

Als producer was Yong Yello al een tijdje succesvol bezig door samen te werken met bijvoorbeeld Noémie Wolfs en Glints, maar als solo artiest maakte hij pas dit jaar zijn debuut. Als finalist van De Nieuwe Lichting profileerde hij zich met zijn debuutsingle “Als Ge Slaapt” en loste hij dus een eerste gesmaakte single van zijn aankomende debuutplaat. Het nog datum- en titelloze album komt dit najaar uit, en zijn tweede single staat daar uiteraard ook op. Het visuele aspect ontdek je hier als eerste.

We gaan niet te veel rond de pot of cirkel draaien, want “Cirkels” is gewoon een heerlijke hiphop track geworden die al vanaf de eerste toon blijft hangen. Met de hulp van o.a. een saxofoon en een trombone krijgen de jazz-invloeden nog een stukje meer glans en kan Staelens zijn herkenbare stem als belangrijkste instrument in de strijd gooien. De sterke tekst en muzikale omkadering maken van “Cirkels” in ieder geval een potentiële kandidaat voor de zomerhit van 2020 en ook de bijhorende videoclip valt in de smaak.

Facebook / Instagram

Ontdekt nog meer muziek op onze Spotify.

1275 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Yong Yello - "Waanzin"

Wie thuis is in de Vlaamse hiphop, kent Yong Yello van zijn tijd bij Eigen Makelij. Van Eigen Makelij, Vol.1 tot en met Eigen Makelij,…
Muzieknieuwtjes

IKRAAAN, Crooked Steps, The Radar Station en Rian Snoeks onder finalisten van De Nieuwe Lichting 2020

Januari is traditiegetrouw de maand dat Studio Brussel de negen finalisten van De Nieuwe Lichting bekendmaakt. Dat de wedstrijd wel degelijk een…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.