Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lolo Zouaï – “Beautiful Lies (Cold)”

Er lopen tegenwoordig duizenden veelbelovende popzangeressen rond op deze aardbol, maar als er eentje is die we in het oog moeten houden, dan is dat Lolo Zouaï. Het eerste album van de Frans-Algerijnse zangeres werd bijzonder goed onthaald en dat leverde haar wereldwijd uitverkochte zalen op. High Highs To Low Lows zorgde er dan ook voor dat haar fanbase zienderogen groeide en nu ook haar tweede album helemaal klaar blijkt te zijn, loert de grote doorbraak om de hoek. Daarvan kregen we de afgelopen weken al “It’s My Fault” en “Alone With You” te horen. We konden daaruit al afleiden dat Lolo voor een ietwat donkerdere stijl lijkt te gaan. Een trend die de jongedame voortzet op het nieuwe “Beautiful Lies (Cold)”.

Ook dit keer gaat de zangeres de mysterieuze toer op, want al vanaf de eerste seconde nemen donkere synths ons mee op een tripje van drie minuten. Langs de ene kant zorgt dat ervoor dat “Beautiful Lies (Cold)” redelijk badass klinkt, maar Lolo’s stem zorgt langs haar kant dan weer voor een breekbare, ingetogen touch. Zoals de titel al aankondigt, hangt er een soort kille sfeer doorheen het nummer. Dat vult op zijn beurt dan ook het treurige liefdesverhaal perfect aan dat de jongedame vertelt. Er zit niet bijzonder veel variatie in de nieuwste single van Lolo Zouaï, maar dat hoeft eigenlijk ook helemaal niet. “Beautiful Lies (Cold)” zit gewoon sterk in elkaar en is de volgende grote stap die Lolo in haar nog jonge carrière zet.

Op donderdag 4 februari 2021 staat Lolo Zouaï in het voorprogramma van Dua Lipa in het Sportpaleis. Tickets zijn alvast te koop.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek meer muziek op onze Spotify.

1688 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Lolo Zouaï @ Botanique (Orangerie): Bitterzoete avond

Tot enkele jaren geleden verkocht de Frans-Algerijnse Lolo Zouaï gewoon hamburgers in New York, maar ondertussen trekt ze de wereld rond om…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single MEYY & twst - "QT"

Charlotte Meyntjens heeft de afgelopen maanden een grote groeispurt genomen met haar project MEYY. Sinds haar verhuis naar Londen, werkte ze in…
AlbumsRecensies

Lolo Zouaï - PLAYGIRL (★★): Op zoek naar de speelsheid

Enkele jaren stond Lolo Zouaï achter de toog bij een hamburgerketen in New York, waar ze droomde over haar grote doorbraak als…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.