Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lolo Zouaï – “Beautiful Lies (Cold)”

Er lopen tegenwoordig duizenden veelbelovende popzangeressen rond op deze aardbol, maar als er eentje is die we in het oog moeten houden, dan is dat Lolo Zouaï. Het eerste album van de Frans-Algerijnse zangeres werd bijzonder goed onthaald en dat leverde haar wereldwijd uitverkochte zalen op. High Highs To Low Lows zorgde er dan ook voor dat haar fanbase zienderogen groeide en nu ook haar tweede album helemaal klaar blijkt te zijn, loert de grote doorbraak om de hoek. Daarvan kregen we de afgelopen weken al “It’s My Fault” en “Alone With You” te horen. We konden daaruit al afleiden dat Lolo voor een ietwat donkerdere stijl lijkt te gaan. Een trend die de jongedame voortzet op het nieuwe “Beautiful Lies (Cold)”.

Ook dit keer gaat de zangeres de mysterieuze toer op, want al vanaf de eerste seconde nemen donkere synths ons mee op een tripje van drie minuten. Langs de ene kant zorgt dat ervoor dat “Beautiful Lies (Cold)” redelijk badass klinkt, maar Lolo’s stem zorgt langs haar kant dan weer voor een breekbare, ingetogen touch. Zoals de titel al aankondigt, hangt er een soort kille sfeer doorheen het nummer. Dat vult op zijn beurt dan ook het treurige liefdesverhaal perfect aan dat de jongedame vertelt. Er zit niet bijzonder veel variatie in de nieuwste single van Lolo Zouaï, maar dat hoeft eigenlijk ook helemaal niet. “Beautiful Lies (Cold)” zit gewoon sterk in elkaar en is de volgende grote stap die Lolo in haar nog jonge carrière zet.

Op donderdag 4 februari 2021 staat Lolo Zouaï in het voorprogramma van Dua Lipa in het Sportpaleis. Tickets zijn alvast te koop.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek meer muziek op onze Spotify.

2113 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lolo Zouaï - "Crying in the Carwash"

Virale hits op TikTok en een tournee met Dua Lipa zorgden ervoor dat de grootste droom van Lolo Zouaï plots binnen handbereik…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lolo Zouaï – "VVVIP"

Eerder dit jaar zag Lolo Zouaï na de release van haar tweede plaat de kans om haar Belgische fans eens te trakteren…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lolo Zouaï - "Encore"

Een paar jaar geleden kon de Frans-Algerijnse Lolo Zouaï alleen maar dromen van een grote doorbraak als artiest. Inmiddels lijkt die droom…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.