Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lolo Zouaï – “Crying in the Carwash”

© CPU – Peter Verstraeten

Virale hits op TikTok en een tournee met Dua Lipa zorgden ervoor dat de grootste droom van Lolo Zouaï plots binnen handbereik lag. Met haar tweede langspeler PLAYGIRL trok ze vorig jaar ten strijde, maar helaas kon ze ons daarop niet helemaal te overtuigen. 2023 bracht een nieuw jaar vol nieuwe kansen die ze dan ook met beide handen greep, want stilzitten zat er niet in voor de Frans-Algerijnse zangeres. Nadat we haar in het voorjaar nog in de Botanique aan het werk konden zien, kregen we sindsdien op regelmatige basis nieuwe muziek te horen. Na “Encore” en “VVVIP” is “Crying in the Carwash” een volgende stap richting een nieuw muzikaal hoofdstuk.

In tegenstelling tot op “VVVIP” neemt Zouaï ditmaal wat meer tijd om ons mee te sleuren in haar verhaal en dat lijkt wonder boven wonder ook nog eens te lukken. De zangeres kiest voor een gevarieerder kleurenpalet op “Crying in the Carwash” en bouwt mooi op naar een catchy refrein dat doet denken aan wat Dua Lipa ooit omschreef als muziek om op te dansen terwijl je jouw tranen de vrije loop laat. ‘And all I wanna do is scream / I’d rather be anyone but me’, klinkt het en daarmee wordt duidelijk dat het niet allemaal rozengeur en maneschijn is in de wereld van Lolo Zouaï. Met deze nieuwe single voegt ze een meer dan degelijke popsong toe aan haar discografie die ons alvast benieuwd maakt naar het vervolg.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

594 posts

About author
Dansende Beer met een hart voor Scandinavische popmuziek, sad girl music (lees: Phoebe Bridgers) en Franstalige dingen.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lolo Zouaï – "VVVIP"

Eerder dit jaar zag Lolo Zouaï na de release van haar tweede plaat de kans om haar Belgische fans eens te trakteren…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lolo Zouaï - "Encore"

Een paar jaar geleden kon de Frans-Algerijnse Lolo Zouaï alleen maar dromen van een grote doorbraak als artiest. Inmiddels lijkt die droom…
InstagramLiveRecensies

Lolo Zouaï @ Botanique (Orangerie): Bitterzoete avond

Tot enkele jaren geleden verkocht de Frans-Algerijnse Lolo Zouaï gewoon hamburgers in New York, maar ondertussen trekt ze de wereld rond om…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.