Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lolo Zouaï – “Alone With You”

Popfans kennen Lolo Zouaï ongetwijfeld al, want de Frans-Algerijnse zangeres is een artieste die iedereen goed in de gaten moet houden. Haar eerste album High Highs To Low Lows stelde ze op een wereldtour voor, waarmee ze uiteindelijk in een uitverkochte Orangerie in Brussel het beste van zichzelf kwam geven. Eigenlijk zou Lolo momenteel met Dua Lipa op grote tour trekken, maar die is ondertussen verzet naar begin 2021. Gelukkig blijft Zouaï echter nog nummers lossen om er zo al fans bij te winnen.

Iedereen lijkt momenteel een gooi te willen wagen om dé quarantinehit te scoren en ook Lolo Zouaï doet een zeer goede beurt. “Alone With You” heeft diepe en zware bassen die heerlijk contrasteren met de zachte zanglijnen van Zouaï. De quirkiness die in haar debuutalbum nog zeer duidelijk te horen was, maakt plaats voor een iets ingetogenere versie van Lolo en ook dat lijkt haar goed af te gaan. Na het nog jonge “It’s My Fault” is “Alone With You” opnieuw een sterke single die lijkt te wijzen op een koerswissel qua sound.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1526 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lolo Zouaï - "Blur"

De Amerikaans-Frans-Algerijnse Lolo Zouaï heeft zich sinds haar debuut al in verschillende muzikale gedaantes laten zien, van meer sensuele r&b tot alternatieve…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lolo Zouaï - "Give Me a Kiss"

Vorige week vierde Lolo Zouaï nog de derde verjaardag van haar debuutalbum High Highs to Low Lows, waarmee ze in 2019 haar…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lolo Zouaï - "Scooter"

Popartiesten springen anno 2021 als paddenstoelen uit de grond, maar er zijn er weinig die een vergelijkbare sound hebben als Lolo Zouaï….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.