Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lolo Zouaï – “It’s My Fault”

© Maxim Meyer-Horn

Dat Lolo Zouaï de kwaliteiten heeft om een echte wereldster te worden hoorden we al op haar veelbelovende debuutalbum High Highs To Low Lows. Haar populariteit wordt steeds groter en zo speelde ze afgelopen november in een hopeloos uitverkochte Botanique. Haar tweede album is zo goed als klaar en zal wellicht haar volgende grote stap zijn. Doordat ze momenteel niet op haar tour met Dua Lipa kan trekken, brengt ze vandaag een nieuwe single uit.

“It’s My Fault” is haar volgende foutloze single, waar pop in een hip urbanjasje gestoken wordt. Ondanks dat het iets trager en fragieler is, blijven de vibes weer heerlijk binnendringen en slaagt Lolo erin om je helemaal te verleiden met haar zeemzoete zanglijnen. Violen en wat Frans gemompel zorgen op het einde nog voor de dramatische toets die het nummer nog miste en stemt ons dus positief gezind. Een ietwat andere kant van Zouaï, die wel minstens even goed is als haar iets heviger kantje.

Op donderdag 4 februari 2021 staat Lolo Zouaï in het voorprogramma van Dua Lipa in het Sportpaleis. Tickets zijn alvast te koop.

Ontdek meer muziek op onze Spotify.

1526 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single WILLOW - "maybe it's my fault"

We weten niet precies wat er in het water zit ten huize Smith, maar het moet iets zijn dat je aanzet om…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lolo Zouaï - "Blur"

De Amerikaans-Frans-Algerijnse Lolo Zouaï heeft zich sinds haar debuut al in verschillende muzikale gedaantes laten zien, van meer sensuele r&b tot alternatieve…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lolo Zouaï - "Give Me a Kiss"

Vorige week vierde Lolo Zouaï nog de derde verjaardag van haar debuutalbum High Highs to Low Lows, waarmee ze in 2019 haar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.