Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lolo Zouaï – “It’s My Fault”

© Maxim Meyer-Horn

Dat Lolo Zouaï de kwaliteiten heeft om een echte wereldster te worden hoorden we al op haar veelbelovende debuutalbum High Highs To Low Lows. Haar populariteit wordt steeds groter en zo speelde ze afgelopen november in een hopeloos uitverkochte Botanique. Haar tweede album is zo goed als klaar en zal wellicht haar volgende grote stap zijn. Doordat ze momenteel niet op haar tour met Dua Lipa kan trekken, brengt ze vandaag een nieuwe single uit.

“It’s My Fault” is haar volgende foutloze single, waar pop in een hip urbanjasje gestoken wordt. Ondanks dat het iets trager en fragieler is, blijven de vibes weer heerlijk binnendringen en slaagt Lolo erin om je helemaal te verleiden met haar zeemzoete zanglijnen. Violen en wat Frans gemompel zorgen op het einde nog voor de dramatische toets die het nummer nog miste en stemt ons dus positief gezind. Een ietwat andere kant van Zouaï, die wel minstens even goed is als haar iets heviger kantje.

Op donderdag 4 februari 2021 staat Lolo Zouaï in het voorprogramma van Dua Lipa in het Sportpaleis. Tickets zijn alvast te koop.

Ontdek meer muziek op onze Spotify.

1857 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lolo Zouaï - "Crying in the Carwash"

Virale hits op TikTok en een tournee met Dua Lipa zorgden ervoor dat de grootste droom van Lolo Zouaï plots binnen handbereik…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lolo Zouaï – "VVVIP"

Eerder dit jaar zag Lolo Zouaï na de release van haar tweede plaat de kans om haar Belgische fans eens te trakteren…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lolo Zouaï - "Encore"

Een paar jaar geleden kon de Frans-Algerijnse Lolo Zouaï alleen maar dromen van een grote doorbraak als artiest. Inmiddels lijkt die droom…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.