InstagramNieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Première: Nieuwe single A.ROSE – “bored as F”

Toen we A.ROSE enkele weken geleden aan het werk zagen tijdens onze Winterslaapsessies wisten we zeker dat het trio een bijzonder mooie toekomst tegemoet ging. Anna-Rose Clayton trok toen al onze aandacht met het catchy “Fake Smiles“, maar is vandaag alweer helemaal terug met “bored as F”. Het thema is in elk geval niet – zoals je misschien verwachtte – de lockdown, maar liefde. Een erg persoonlijke song dus, die Anna-Rose nauw aan het hart ligt. Zeker als je weet dat het allemaal begon als een pagina in haar dagboek. Ook de videoclip is gefilmd en ge-edit door de zangeres zelf, wat ons des te benieuwder maakt.

“bored as F” klinkt in elk geval een tikkeltje donkerder dan we van A.ROSE gewoon zijn. Het nummer start redelijk traag, doordat vooral de vocals in de spotlights staan. Als dan geleidelijk aan de synths en andere beats erbij komen, lijkt alles in een stroomversnelling te komen. In de refreinen speelt Anna-Rose met licht en donker door af en toe de bovenkant van de toonladder op te zoeken. Op de song gaan electropop en r&b hand in hand, want als de mysterieuze synths de bovenhand nemen, worden er even heel wat samples tegenaan gegooid. Hoe donker het nummer uiteindelijk ook klinkt, zo hoopvol is de boodschap. “bored as F” gaat over verveling tijdens een relatie en daaruit de kracht halen om jezelf opnieuw uit te vinden. Verveeld zijn wij in elk geval niet door A.ROSE, want haar nieuwste worp is er weer eentje die ongetwijfeld in onze playlist komt.

Wie A.ROSE aan het werk wil zien, moet op 16 oktober in Paradiso in Amsterdam zijn.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1415 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single A.ROSE - "Bleachers"

Hoe het komt dat de felroze, rauwe elektropop van A.ROSE nog niet doorgebroken is in ons land, is een groot mysterie. De…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single A.ROSE - "Drama Queen"

Vandaag in de aanbieding als nieuwe verse vangst uit de Nederlandse vijver der veelbelovende popvissen: A.ROSE. De ster van de Nederlands-Britse Anna-Rose…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single A.ROSE - "Sour Sweet Sad Eyes"

We gaan het niet onder stoelen of banken steken, met haar Winterslaapsessie wist A.ROSE ons moeiteloos te overtuigen en sindsdien kijken we…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.