Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single A.ROSE – “Fake Smiles”

De Amsterdamse band A.ROSE schotelt ons rauwe, elektronische popmuziek voor van de hoogste plank. Dat de naam nog niet meteen een belletje doet rinkelen, is slechts een kwestie van tijd, want aan de muziek ligt het niet. Combineer de attitude van Tove Lo met de elektronica van MØ en de songteksten van Lorde en je krijgt een popfenomeen in opmars, genaamd A.ROSE. De nieuwste single “Fake Smiles” bevat alvast alle ingrediënten om een hit te worden, probeer het catchy refrein maar eens uit je hoofd te krijgen.

“Fake Smiles” gaat over de struggles in vriendschappen die we allemaal ervaren. ‘No more bullshit, fake smiles’, klinkt het. Over een solide basis van elektronische drums en synths weerklinkt een gezonde portie attitude van de hand van zangeres Anna-Rose Clayton. Vanaf de eerste seconde wordt er opgebouwd naar een refrein dat in alle richtingen explodeert en het onmogelijk maakt om stil te blijven staan. Met dit uiterst fijne elektropop nummer heeft A.ROSE alvast hoge verwachtingen gegooid voor de toekomst. Wij zijn benieuwd!

Facebook / Instagram

Ontdek meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lorde - "Solar Power"

Op 8 juni hield het internet collectief haar adem in. Vanuit het niets updatete Lorde haar website. Daar werden we niet enkel…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single MØ - "Live to Survive"

Na jarenlang succes is het nu toch al enige tijd stil rond de Deense MØ. De zangeres maakte in eerste instantie furore…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single A.ROSE - "Drama Queen"

Vandaag in de aanbieding als nieuwe verse vangst uit de Nederlandse vijver der veelbelovende popvissen: A.ROSE. De ster van de Nederlands-Britse Anna-Rose…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.