Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single A.ROSE – “Fake Smiles”

De Amsterdamse band A.ROSE schotelt ons rauwe, elektronische popmuziek voor van de hoogste plank. Dat de naam nog niet meteen een belletje doet rinkelen, is slechts een kwestie van tijd, want aan de muziek ligt het niet. Combineer de attitude van Tove Lo met de elektronica van MØ en de songteksten van Lorde en je krijgt een popfenomeen in opmars, genaamd A.ROSE. De nieuwste single “Fake Smiles” bevat alvast alle ingrediënten om een hit te worden, probeer het catchy refrein maar eens uit je hoofd te krijgen.

“Fake Smiles” gaat over de struggles in vriendschappen die we allemaal ervaren. ‘No more bullshit, fake smiles’, klinkt het. Over een solide basis van elektronische drums en synths weerklinkt een gezonde portie attitude van de hand van zangeres Anna-Rose Clayton. Vanaf de eerste seconde wordt er opgebouwd naar een refrein dat in alle richtingen explodeert en het onmogelijk maakt om stil te blijven staan. Met dit uiterst fijne elektropop nummer heeft A.ROSE alvast hoge verwachtingen gegooid voor de toekomst. Wij zijn benieuwd!

Facebook / Instagram

Ontdek meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsFeatured albumsRecensies

Lorde - Solar Power (★★): Gouden liedjes vervelen snel

Als zestienjarige stak de Nieuw-Zeelandse Ella Marija Lani Yelich-O’Connor voor het eerst haar neus aan het venster als professioneel zangeres en we…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lorde - "Mood Ring"

Na heel lang wachten worden de gebeden van de Lorde-fans aanstaande vrijdag eindelijk verhoord. De Nieuw-Zeelandse brengt dan met Solar Power haar langverwachte…
Nieuwe singles

Nieuwe single MØ - "Kindness"

We liegen niet als we stellen dat MØ ondertussen alle kneepjes van het popvak als de beste beheerst. De Deense zangeres brengt…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.