Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single A.ROSE – “Fake Smiles”

De Amsterdamse band A.ROSE schotelt ons rauwe, elektronische popmuziek voor van de hoogste plank. Dat de naam nog niet meteen een belletje doet rinkelen, is slechts een kwestie van tijd, want aan de muziek ligt het niet. Combineer de attitude van Tove Lo met de elektronica van MØ en de songteksten van Lorde en je krijgt een popfenomeen in opmars, genaamd A.ROSE. De nieuwste single “Fake Smiles” bevat alvast alle ingrediënten om een hit te worden, probeer het catchy refrein maar eens uit je hoofd te krijgen.

“Fake Smiles” gaat over de struggles in vriendschappen die we allemaal ervaren. ‘No more bullshit, fake smiles’, klinkt het. Over een solide basis van elektronische drums en synths weerklinkt een gezonde portie attitude van de hand van zangeres Anna-Rose Clayton. Vanaf de eerste seconde wordt er opgebouwd naar een refrein dat in alle richtingen explodeert en het onmogelijk maakt om stil te blijven staan. Met dit uiterst fijne elektropop nummer heeft A.ROSE alvast hoge verwachtingen gegooid voor de toekomst. Wij zijn benieuwd!

Facebook / Instagram

Ontdek meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Alex Vargas - "Mama, I've Been Dying"

Alex Vargas is een man van vele talenten. De singer-songwriter begon op zijn zeventiende aan zijn carrière in het Verenigd Koninkrijk, hoewel…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tove Lo - "True Romance"

Tove Lo mag dan al een tijdje bezig zijn met muziek, het is pas dit jaar dat ze een grote stap zette…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single MØ - "True Romance"

Nu touren terug tot de mogelijkheden behoren, laten heel wat artiesten er geen gras meer over groeien. Albums verschijnen bij de vleet…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.