banner

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single A.ROSE – “Drama Queen”

Vandaag in de aanbieding als nieuwe verse vangst uit de Nederlandse vijver der veelbelovende popvissen: A.ROSE. De ster van de Nederlands-Britse Anna-Rose Clayton is al enige tijd rijzende, maar zoals een wijs spreekwoord ons ooit leerde is geduld een schone zaak. In dit geval mag je dat zelfs zeer letterlijk nemen, want de fijne elektropop die de zangeres ons voorschotelt, wordt met de gang beter. Met een half oog hadden we ondertussen al in de gaten dat ze al haar ‘oude’ releases uit de Spotify-regionen heeft gekegeld. Iets wijst dus al in de richting van een iet of wat groter project (lees: ep) en als de kwaliteit op gelijke hoogte blijft als die van laatste single “Sour Sweet Sad Eyes“, dan belooft de toekomst van A.ROSE nog rooskleuriger te worden dan de aura die ze uitstraalt.

Onze woorden over het uitstralen van felroze energie waren nog niet koud of daar was plots “Drama Queen”; en ja, dat klinkt zoals de titel doet vermoeden. Op haar nieuwste exemplaar slaat de zangeres een nieuwe weg in: die van de zwoele baslijntjes, speelse energie-uitbarstingen en felle kleuren. Anna-Rose – ondergedompeld in een pot glitter – smeekt in de bijzonder catchy refreinen om een drama queen te mogen zijn, zonder het nota bene dramatisch te maken. Alles klinkt lekker strak en voor je het weet komt de zon van achter de wolken gekropen. Ondanks dat de Nederlands-Britse, om het in haar eigen woorden te zeggen, ‘hella sad’ is, merk je daar helemaal niets van.

A.ROSE live aan het werk zien kan hopelijk op 10 april in Paradiso, Amsterdam.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1051 posts

About author
't is oke.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single A.ROSE - "Bleachers"

Hoe het komt dat de felroze, rauwe elektropop van A.ROSE nog niet doorgebroken is in ons land, is een groot mysterie. De…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single A.ROSE - "Sour Sweet Sad Eyes"

We gaan het niet onder stoelen of banken steken, met haar Winterslaapsessie wist A.ROSE ons moeiteloos te overtuigen en sindsdien kijken we…
InstagramNieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Première: Nieuwe single A.ROSE - "bored as F"

Toen we A.ROSE enkele weken geleden aan het werk zagen tijdens onze Winterslaapsessies wisten we zeker dat het trio een bijzonder mooie toekomst…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.