Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single A.ROSE – “Sour Sweet Sad Eyes”

We gaan het niet onder stoelen of banken steken, met haar Winterslaapsessie wist A.ROSE ons moeiteloos te overtuigen en sindsdien kijken we dan ook reikhalzend uit naar nieuw werk van de Nederlandse band. Zelfs in donkere tijden als deze weet de rauwe elektronische pop van A.ROSE ons de denkbeeldige dansvloer op te sleuren. Voor haar laatste single van het jaar, “Sour Sweet Sad Eyes”, werkte de Nederlands-Britse Anna-Rose Clayton samen met producer LUKAZ, die onder meer samenwerkte met Maan.

Op “Sour Sweet Sad Eyes” brengt A.ROSE een waar coming-of-age verhaal over verbroken relaties en de verwarring die daarbij komt kijken. De verschillende fases van liefdesverdriet krijgen een plaats in het nummer, maar de zangeres wil iedereen vooral op het hart drukken om voor zichzelf te kiezen. ‘Ik wil anderen empoweren om niet voor het bitterzoete te kiezen, maar voor zichzelf’, legt Anna-Rose uit. “Sour Sweet Sad Eyes” is dan ook een power anthem waarop A.ROSE het heft in eigen handen neemt en uithaalt met sassy zanglijnen. Het resultaat is een ontzettend catchy nummer met een krachtig refrein waarop de band ook toont dat ze snel evolueert. Hoewel er een grote rol weggelegd is voor de synths die ons moeiteloos aan het dansen brengen, blijft Anna-Rose de overduidelijke protagonist in haar muziek.

A.ROSE live aan het werk zien kan hopelijk op 10 april in Paradiso, Amsterdam.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

20 november 2020

About Author

Leni Sonck


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief