Muzieknieuwtjes

Wilde Westen organiseert met Buiten Westen terug echte optredens vanaf juli

©️ CPU – Joost Van Hoey

Gisteren kondigde de veiligheidsraad aan dat er vanaf juli weer culturele evenementen mogelijk zijn tot maximaal 200 personen, en Wilde Westen gaat die mogelijkheid als eerste benutten. Samen met Muziekcentrum Track organiseren ze in de zomervakantie Buiten Westen waarbij er weer concerten voor een publiek kunnen plaatsvinden. Een hele zomer lang zal je elke woensdag en zaterdag van een activiteit worden voorzien. Deze zullen allemaal buiten plaatsvinden binnen de regels die ons werden opgelegd door de overheid. Maar het leuke is dat er dus weer concerten zullen zijn op een, ietwat, normale manier!

Het start al op 1 juli met een ‘on stage with Roosbeef’ en twee concerten van Vincent Coomans (die onlangs nog een Winterslaapsessie bij ons deed) en Gwenaelle. Op 4 juli is het dan weer de beurt aan Brik Tu-Tok. Vier dagen later, op 8 juli komen met Mooneye en Meskerem Mees twee prachtige singer-songwriters langs. FULCO + Mattias De Craene + Firgun Ensemble zie je op 11 juli aan het werk en op 15 juli zal het dak eraf geblazen worden door HEISA en Divided. In augustus komen ook nog DIRK. (5 augustus), PAARD. en Ventilateur (8 augustus) langs. Daarnaast krijg je op 18 juli ook een Comedy Night. Er zouden nog meer concertavonden volgen, daarvoor hou je dan ook best de site, Facebook en Instagram van Wilde Westen in de gaten. Op 10 juni start de ticketverkoop via de site.

Hopelijk volgen er elders ook nog van deze initiatieven, we houden je op de hoogte!

3170 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
LiveRecensies

STUFF. @ De Kreun: Snoeihard met delicate schoonheid

@Gregory Vlieghe Twaalf jaar geleden bracht drummer Lander Gyselinck enkele bevriende artiesten samen voor een jamsessie in de iconische nachtclub The White…
LiveRecensies

Sylvie Kreusch, Tsar B & Rumours @ Wilde Westen: Terugslag van de toekomstige leading ladies

Drie optredens op een avond en dat in twee verschillende zalen. Door het veranderen van de coronamaatregelen kregen we in aanloop naar…
LiveRecensies

PAARD. & VENTILATEUR @ Wilde Westen: Zwoele soundtrack van een zwoele avond

Het lijkt absurd dat tegenwoordig ons Belgisch cultuurlandschap van hogeraf impliciet in vraag gesteld wordt. Met lede ogen moeten we aankijken hoe…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.