Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Becca Mancari – “Lonely Boy”

Laten we je kennismaken met Becca Mancari. De zangeres uit Nashville komt op 26 juni met een gloednieuw album en daaruit verschenen al twee singles. Zowel “First Time” als “Hunter” lieten daarbij een sterke indruk op ons los, en dus wordt het hoog tijd dat we de jongedame eens in de aandacht zetten. Met The Greatest Part komt haar tweede album uit en die werd geproducet door Zac Farro, bekend als drummer van Paramore. Met zijn hulp kreeg haar muziek een nieuwe dimensie, iets wat we ook op “Lonely Boy” kunnen horen.

Waar de vorige twee singles erg dromerig en zacht klonken, gaat Mancari op “Lonely Boy” iets experimenteler te werk. Het is ook de kortste single die ze tot nu toe uitbracht en het is voorbij voor je het goed en wel beseft. Dat is in dit geval een goed teken, want je zet zo meteen de repeatknop aan het werk. De single begint al tamelijk speels met unieke synths die een bepaalde hoekige sfeer met zich meebrengen. Door het repeteren van de ‘are you lonely boy’ krijgt de single ook iets spiritueels en zo toont Becca Mancari aan dat ze meer is dan zomaar een dreampopzangeres. Ze brengt zachte folkpopmuziek met ruimte voor iets vernieuwend en dat hoor je hier duidelijk. Als je goed luistert, hoor je de invloeden van Farro ook wel doorsijpelen door de luchtige sfeer in het muzikale. Boeiende single!

3171 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
2020FeaturesInstagramUitgelicht

35 albums die je misschien over het hoofd zag in 2020

Ondanks alle uitgestelde albums was ook het vreemde 2020 een releasemachine. De opgave om het bos door de bomen te blijven zien…
LiveRecensies

Julien Baker + Becca Mancari @ Botanique: Preken voor de bekeerden

Voor het derde jaar op rij kon je de Amerikaanse Julien Baker bewonderen in de Botanique. Volgens de logica van een muziekcarriere…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.