Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Becca Mancari – “Over And Over” (feat. Julien Baker)

Voor de ene is het een droom om er ooit heen te gaan, voor de ander – in dit geval Becca Mancari – is het de dagelijkse realiteit. We hebben het over het muzikale kloppend hart van Amerika, ofwel Nashville. De Amerikaanse zanger wist eerder al onze aandacht te trekken met onder meer “Lonely Boy”, maar inmiddels zijn er alweer nieuwe tijden aangebroken voor de artiest. Mancari brengt namelijk deze zomer hun derde langspeler getiteld Left Hand uit waarop zelfacceptatie uitgebreid gevierd wordt. Daarvan krijgen we met “Over And Over” alvast een eerste single te horen waar ook Julien Baker een steentje aan bijgedragen heeft.

Becca Mancari neemt ons al gauw mee naar een wereld waarin ook artiesten als Phoebe Bridgers, Julien Baker en Tomberlin een rol spelen. Zowel de gitaar- als drumpartij vervullen een belangrijke rol in het creëren van een ietwat nostalgisch klinkend muzikaal tapijtje, maar toch is het de stem van Mancari die ons bij het nekvel pakt. Net als Bridgers speelt Mancari met de zin ‘I’ll show you mine if you show me yours’, maar wat die daar echt mee bedoelt, is open voor interpretatie. De soms ietwat staccato zanglijn zorgt ervoor dat we onze aandacht erbij houden en net op de juiste momenten weet Mancari het geheel weer vloeiend in elkaar over te laten gaan. “Over And Over” zit dus ondanks de korte duur van de song heel goed in elkaar en weet ons daarom moeiteloos te overtuigen. De lat ligt alvast hoog voor het vervolg.

Left Hand verschijnt op 25 augustus.

Facebook / Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

591 posts

About author
Dansende Beer met een hart voor Scandinavische popmuziek, sad girl music (lees: Phoebe Bridgers) en Franstalige dingen.
Articles
Related posts
AlbumsRecensies

boygenius - the rest (★★★): Een zeer smakelijk tafelrestje

De heilige drievuldigheid uit indieland, genaamd boygenius, weet dit jaar van geen ophouden. Nadat de band met the record een van de…
InstagramLiveRecensies

boygenius @ Pukkelpop 2023: Goddelijke melancholie

Een unieke set, meer kan er niet gezegd worden over het optreden van boygenius. De band bracht dit jaar het prachtige debuutalbum…
AlbumsFeatured albumsRecensies

boygenius - the record (★★★★½): Vertrouwde magie

Ieder jaar is er weer een handjevol albums dat ongelooflijk geanticipeerd wordt en waarvoor de verwachtingen torenhoog zijn. Wij wachten op deze…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.