Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single DVTCH NORRIS – “Save Us”

© CPU – Maxim Meyer-Horn

DVTCH NORRIS behoort ondertussen tot de populairste Belgische rappers en dat ook meer dan terecht. De afgelopen jaren waren niet gemakkelijk, maar de Antwerpenaar en zijn team bleven erin geloven en namen de tijd die ze nodig hadden. DVTCH zit echter niet stil en hij broedt al op zijn volgende project Fahrad Seriki, I Hate You wat op 14 juni zal verschijnen. Ook in het buitenland begint de bal stilaan aan het rollen te geraken, want deze zomer speelt hij op de grote Duitse festivals Rock am Ring en Splash en ook in Nederland begint hij stilaan naam te maken. Vandaag, bijna exact een jaar na de release van zijn debuut-ep I’m Sad, I Wanna Make It, lost hij met “Save Us” zijn gloednieuwe single.

Iedereen die DVTCH NORRIS de afgelopen maanden live aan het werk heeft kunnen zien, zal het nummer meteen herkennen. De oorworm maakt namelijk al een tijdje deel uit van de setlist en kent vandaag dus nu ook zijn officiële release. Het onweerstaanbare refrein van “Save Us” werd ingezongen door Rori, de zangeres van de Waalse groep Beffroi, en zet het nummer al van bij de eerste noot goed in. Wanneer de beat invalt krijgen we dan ook DVTCH te horen en die heeft voor “Save Us” nog maar eens zijn overweldigende flow uitgepakt. Lyrisch gezien is “Save Us” trouwens ook een hoogvlieger en gunt de Antwerp CountryBoy ons weer een inkijk in zijn niet altijd gemakkelijk verleden. “Save Us” is een heel sterk nummer geworden waarmee DVTCH voor zijn nieuw project Fahrad Seriki, I Hate You meteen al hoge verwachtingen schept.

Deze zomer is nu al goed gevuld voor DVTCH NORRIS want hij is te zien op: Sinksen in Kortrijk (7/6), Couleur Café in Brussel (28/6), Park Feesters in Zele (28/6), Ottertrotter in Mechelen (29/6), Dour (14/7), Moonfield Festival in Mol (20/7) en Fire is Gold in Antwerpen (24/8).

Facebook

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

1685 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Charles @ Ancienne Belgique (AB): Van een speciaal kaliber

In België hebben we heel wat interessante popartiesten, maar Charlotte Foret oftewel Charles is er toch een van een ander kaliber. Zoals…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single RORI - "DOCTEUR"

De naam Beffroi doet in een vaag muzikaal verleden misschien nog wel een belletje rinkelen. De Belgische RORI zette haar eerste stappen…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Rare Akuma - dirtytwominus (★★★½): Grondplan voor de underground

Rare Akuma maakt lang geen muziek meer om de beroemdste artiest te worden. Hij maakt geen muziek om een imago te boosten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.