Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Nasty Cherry – “I Am King”

Ruim een jaar geleden verscheen Nasty Cherry uit het niets en meteen hadden ze met “Win” een eerste hitje te pakken. De girlband bestaande uit een model, een muzikaal groentje, de frontvrouw van Kitten en de drumster van Charli XCX en werd opgericht door die net vermelde popster als soort van zijproject. Ondertussen staat er een documentaire reeks over het viertal op Netflix en daarin zie je hoe de meisjes hun eigen nummers maken onder begeleiding van XCX. Eind vorig jaar kwam Nasty Cherry met een eerste ep, maar ook dit jaar vuurden ze met “Shoulda Know Better” al nieuwe muziek op ons af.

“I Am King” begint met een a capella rap waarna er beetje bij beetje meer instrumenten bijkomen. Het rap aspect is iets dat we nog niet uitgebreid te horen kregen bij Nasty Cherry. Muzikaal gezien is het viertal ook aardig beginnen experimenteren met geluiden die doen denken aan mentor XCX en door die twee zaken die we niet gewoon zijn van Nasty Cherry, voelt dit nummer niet meteen aan als een nummer van deze groep. Ook ligt het energieniveau of enthousiasme wat lager dan we gewoon zijn. Met “I Am King” tonen de kersen wat veelzijdigheid en dit maakt ons benieuwd naar wat we in de toekomst mogen verwachten van Nasty Cherry.

Facebook / Instagram

Volg ons op Spotify voor meer muziek.

22 mei 2020

About Author

Robbe Rooms Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief