Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Nasty Cherry – “Shoulda Known Better”

Iets meer dan een jaar geleden dook plotseling ‘de beste band ter wereld’ uit het niets op en was er meteen heel wat te doen rond Nasty Cherry. Brein achter het hele gebeuren is niemand minder dan pop icoon Charli XCX, die van de groep meteen haar meest ambitieuze project maakte door er een hele Netflix serie aan vast te maken. Inmiddels werkte Nasty Cherry aan heel wat nieuwe muziek, die ze vanaf vandaag eindelijk met de wereld delen.

Moesten we het niet beter weten, dan zouden we na enkele luisterbeurten denken dat hun nieuwe single “Shoulda Known Better” uit het begin van de nillies zou komen. De old-school pop-punk vibes worden met hedendaagse elementen in de blender gegooid, waardoor ook deze single zeer goed in het oor ligt. De melodie zit niet al te voorspelbaar in elkaar, waardoor de ritmewissels en zanglijnen weer heerlijk tegendraads overkomen. Nasty Cherry is gewoon ontzettend cool en daar draagt ook deze single weer zijn steentje toe bij.

Ontdek meer muziek op onze Spotify.

24 april 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief