Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Nasty Cherry – “Win”

Al enkele maanden wordt er op Instagram mysterieus gedaan over Nasty Cherry. Nu weten we (eindelijk) wie of wat het is. Nasty Cherry is een nieuwe rockgroep bestaande uit vier vrouwen. Model Gabbriete Bechtel verzorgt de zang, Cloe Chaides (van de band Kitten) horen we op de gitaar, Georgia Somary speelt bas en Deborah Know-Hewson neemt de drum voor haar rekening. Die laatste ik ook de drummer van Charli XCX en dat is geen toeval. Nasty Cherry is een side project van Charli XCX. De afgelopen maanden heeft Charli samen met het viertal aan een ep gewerkt, het verschijnt op haar label en nu krijgen we er het eerste nummer van te horen.

“Win” heeft ons van in het begin mee. Goed begonnen, is half gewonnen. We zijn nog niet meteen overtuigd door de stem van Gabbriete Bechtel, maar dat is dan ook het enige van echte commentaar dat we kunnen geven. De opbouw van het nummer zit goed, de tekst blijft hangen en het drumwerk is gewoonweg goed. Dat het nummer mede geschreven werd door Charli XCX, kan je duidelijk horen. “Win” doet ons denken aan het oudere werk van de zangeres. Met “Win” zal Nasty Cherry meteen een hoop fans winnen en ook wij kijken al uit naar de debuut ep.

Instagram Nasty Cherry

Volg ons op Spotify voor meer muziek.

11 maart 2019

About Author

Robbe Rooms Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief