Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Foxes – “Love Not Loving You”

Vroeg in de industrie beginnen kan ook zijn sporen achter laten. De Britse popzangeres Foxes werd al vroeg ontdekt en schreef al snel nummers voor andere artiesten. Uiteindelijk werd ze zelf een echte ster door hits als “Clarity” en haar fijne debuutalbum Glorious. In 2016 bracht ze dan nog haar tweede album All I Need uit, waarmee ze nog enkele hits wist te scoren in haar thuisland, maar uiteindelijk trok ze in 2017 even de stekker uit om opnieuw energie op te doen. Een pauze van drie jaar heeft haar deugd gedaan en zo komt ze nu met een nieuwe sound terug naar het grote toneel.

Op vlak van sound heeft Foxes zich absoluut herontdekt en zo horen we op haar nieuwe single “Love Not Loving You” een ietwat volwassenere Foxes. Op vlak van productie is dit veel interessanter in elkaar gestoken dan we van haar eerder werk gewoon zijn en zo verrast ze ons ook door de manier waarop ze haar stem inzet. Het is veel minder voorspel- en berekenbaar, wat uiteraard in het voordeel van Foxes speelt. “Love Not Loving You” toont ons een ander facet van Foxes en we zijn blij dat ze het eindelijk met de wereld deelt.

Facebook / Instagram 

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1275 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsFeatured albumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #28

Het aantal albums dat wekelijks verschijnt, is meedogenloos hoog. Daarom is het onmogelijk om alles binnen de correcte tijdspanne van een degelijke…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Foxes - "Friends In The Corner"

De Britse popster Foxes was enkele jaren terug de meest succesvolle zangeres in haar thuisland en schreef ook hits voor andere artiesten….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Foxes - "Woman"

Als populaire zangeres dreig je al snel alle creatieve beslissingen te verliezen omwille van tot in de puntjes uitgewerkte marketingstrategieën. Het overkwam…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.