Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Foxes – “Love Not Loving You”

Vroeg in de industrie beginnen kan ook zijn sporen achter laten. De Britse popzangeres Foxes werd al vroeg ontdekt en schreef al snel nummers voor andere artiesten. Uiteindelijk werd ze zelf een echte ster door hits als “Clarity” en haar fijne debuutalbum Glorious. In 2016 bracht ze dan nog haar tweede album All I Need uit, waarmee ze nog enkele hits wist te scoren in haar thuisland, maar uiteindelijk trok ze in 2017 even de stekker uit om opnieuw energie op te doen. Een pauze van drie jaar heeft haar deugd gedaan en zo komt ze nu met een nieuwe sound terug naar het grote toneel.

Op vlak van sound heeft Foxes zich absoluut herontdekt en zo horen we op haar nieuwe single “Love Not Loving You” een ietwat volwassenere Foxes. Op vlak van productie is dit veel interessanter in elkaar gestoken dan we van haar eerder werk gewoon zijn en zo verrast ze ons ook door de manier waarop ze haar stem inzet. Het is veel minder voorspel- en berekenbaar, wat uiteraard in het voordeel van Foxes speelt. “Love Not Loving You” toont ons een ander facet van Foxes en we zijn blij dat ze het eindelijk met de wereld deelt.

Facebook / Instagram 

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1786 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
AlbumsRecensies

Foxes - The Kick (★★★½): Loslaten en vasthouden

Negentien was de Britse Louisa Rose Allen toen ze zich aan een recordtempo naar de top van de poplijsten schoot met haar…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Foxes - "Body Suit"

De Britse Foxes is aan een ferme comeback bezig. Haar derde studioalbum The Kick staat gepland voor 11 februari, maar toch mochten…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Foxes - "Sky Love"

De Britse Foxes schoot in 2014 aan een recordsnelheid naar de top van de dancepoplijsten aan de zijde van Zedd met het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.