Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Foxes – “Body Suit”

De Britse Foxes is aan een ferme comeback bezig. Haar derde studioalbum The Kick staat gepland voor 11 februari, maar toch mochten we de voorbije maanden al heel wat fijne singles ontvangen. Begin deze maand loste ze nog het euforische “Absolute”, en met het nieuwe “Body Suit” lijkt ze nog een laatste voorsmaakje los te laten. Met deze nieuwe single mikt ze minder op de dansbenen, maar wel volop op het hart.

Het verschil met de vorige danskleppers is meteen duidelijk op “Body Suit”. Foxes grijpt eerder terug naar een lichte en wat tragere nineties-geïnspireerde klank, waarin vooral de zwoele saxofoon de grote sfeermaker is. Net zoals op de vorige singles viert ze wel opnieuw liefde, al is het hier wel met een groter knuffelgehalte. Foxes beschrijft de liefdevolle connectie met iemand die haar mee in verroering brengt en mee onder haar huid kruipt. De saxofoon legt daarbij de juiste sexy accenten, en laat ons gewillig meewiegen. Ze houdt het op “Body Suit” dan misschien iets rustiger, het nummer blijft minstens even hard hangen als de dansplaten en zorgt in het volledige album waarschijnlijk voor dat ideale uitblaasmoment. Laat The Kick nu maar komen.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
AlbumsRecensies

Foxes - The Kick (★★★½): Loslaten en vasthouden

Negentien was de Britse Louisa Rose Allen toen ze zich aan een recordtempo naar de top van de poplijsten schoot met haar…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Foxes - "Sky Love"

De Britse Foxes schoot in 2014 aan een recordsnelheid naar de top van de dancepoplijsten aan de zijde van Zedd met het…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Foxes - "Sister Ray"

Enkele jaren terug gold Foxes als dé nieuwe popsensatie uit Groot-Brittannië, maar nadat ze enkele hits scoorde en haar debuutalbum Glorious het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.