Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single BILK – “I Got Knocked Out the Same Night England Did”

We hebben BILK al een tijdje op onze radar. Het drietal uit Essex begeesterde ons twee jaar geleden al met “Next Weekend” en is sindsdien nog meer kunnen groeien. Ondertussen bracht de band een eerste ep uit en tourden ze al verscheidene malen door het Verenigd Koninkrijk. BILK maakt en leeft punk, dat merk je al snel als je de zotte verhalen leest op hun sociale media. De rebellen kletsen er met “I Got Knocked Out the Same Night England Did” nog eens stevig tegenaan.

Al na een enkele tellen drijft BILK op “I Got Knocked Out the Same Night England Did” het tempo snel de hoogte in. Als een stoomtrein raast de band ervan door en deelt hier en daar wat kaakslagen uit. De gitaren zijn strak en zorgen samen met de drums voor een compacte sound. Frontzanger Sol Abrahams zet met zijn heerlijke nonchalance de puntjes op de i. Wij krijgen dankzij “I Got Knocked Out the Same Night England Did” spontaan nog meer goesting om terug uit te gaan en de totale controle te verliezen.

Facebook

https://soundcloud.com/bilkbandpage/i-got-knocked-out-the-same-night-england-did

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1285 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single BILK - "Next Weekend"

Rechtstreeks uit de buitenwijk van Essex komt het nieuwe drietal BILK aangestormd. Hun blend van rap, punk en indie klinkt veelbelovend en…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.